Καθαρίστηκε ο πεζόδρομος Δούσμανη, αλλά χρειάζεται καλαθάκια και κόψιμο των ξερών χόρτων

Αναγνώστες μας, προφανώς κάτοικοι της περιοχής του πεζόδρομου Δούσμανη στην κατάληξη της οδού Πύργου, με μηνύματά τους, μας ευχαρίστησαν για τις συνεχείς δημοσιεύσεις που κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την καθαριότητα στο χώρο.

Μας ενημέρωσαν πως συνεργείο του Δήμου πήγε εχθές και καθάρισε τον πεζόδρομο, αλλά πολύ φοβούνται πως δεν θα κρατηθεί καθαρός, από εκείνους που τον χρησιμοποιούν, αλλά και από τις αραιότατες εμφανίσεις της υπηρεσίας καθαριότητας.

Πάντως στάθηκαν στο θέμα των ξερών χόρτων στο πρανές κάτω από το γήπεδο και στις πευκοβελόνες που υπάρχουν και δε μαζεύτηκαν, με αποτέλεσμα να φοβούνται την περίπτωση πυρκαγιάς αφού οι κατοικίες τους είναι κοντά στο σημείο.

Ας ελπίσουμε πως όσοι περνάνε από εκεί, ή βγάζουν βόλτα τους σκύλους τους, να φροντίζουν να διατηρούν καθαρό τον πεζόδρομο.

Από την άλλη ο Δήμος, ας τοποθετήσει και όσα καλαθάκια απορριμμάτων χρειάζονται για να μην πετάνε οι συμπολίτες μας κουτιά από αναψυκτικά, πλαστικά μπουκάλια νερών, άδειες συσκευασίες από σνακς κλπ, στο έδαφος.