Μιχάλης Γιάγκας: “Κυρία Φέγγη, εκτίθεσθε ανεπανόρθωτα για μια ακόμη φορά”

Δημοσιεύσαμε πριν λίγες ώρες απάντηση της Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. κ. Αλεξάνδρας Φέγγη, προς τον κ. Γιάγκα, ο οποίος προχθές ζητούσε από εκείνην να του δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο που έγινε η πρόσληψη Καλλιτεχνικού Διευθυντή στη Δραματική Σχολή.

Η κ. Φέγγη του απάντησε και πριν λίγη ώρα λάβαμε από τον κ. Γιάγκα απαντητική επιστολή προς εκείνην, η οποία έχει ως εξής:

Αγία Βαρβάρα 31-5-2020

Κυρία Φέγγη, εκτίθεσθε ανεπανόρθωτα για μια ακόμη φορά.

Σας καλώ να δώσετε στη δημοσιότητα το Φ.Ε.Κ με το οποίο η «ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΆΡΑΣ» μεταφέρθηκε ΝΟΜΙΜΩΣ στη ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β.

Το περιμένω. Όπως περιμένω ακόμα και την απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, που επικαλεστήκατε, για τις προσλήψεις.

Όσο για τις ευθύνες που ζητάτε σας θυμίζω ότι ήσασταν Αντιδήμαρχος του κ. Καπλάνη και με αρμοδιότητες «αντί του Δημάρχου», μέχρι το 2014. Άρα είχατε την ευθύνη για τη λειτουργία του Δήμου και των Νομικών προσώπων. Και τώρα ζητάτε από μας, που δεν συμμετείχαμε στη ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β., ευθύνες, επειδή εσείς δεν κάνατε καλά τη δουλειά σας;

Σας θυμίζω επίσης ότι και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή (Καπλάνη) και η παρούσα (Μίχος) ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ την παράταξη «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. Δε θέλετε τη συμμετοχή μας γιατί δε θέλετε τον έλεγχο των πράξεών σας. Για το λόγο αυτό, και γιατί δεν έχουμε ενημέρωση, και κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο και τώρα, καταψηφίζουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο όλα σχεδόν τα θέματα που αφορούν την Επιχείρηση.

Οι όποιες λοιπόν ανακολουθίες ή παρανομίες αφορούν όσους είχαν και έχουν τις ευθύνες της Διοίκησης. ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΜΑΣ. Σε κάθε περίπτωση τώρα είστε υπεύθυνοι για την εύρυθμη και κυρίως τη σύννομη λειτουργία της δημοτικής επιχείρησης.

Τέλος, σας προτρέπω να δείξετε μεγαλύτερη προσήλωση και να ασχοληθείτε σοβαρότερα και πιο υπεύθυνα με τα καθήκοντά σας. Να μελετάτε και να ερευνάτε περισσότερο τα θέματα που χειρίζεστε. Θα προστατεύσετε έτσι και τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. και κυρίως θα περιφρουρήσετε το κύρος της πόλης μας.

Μιχάλης Γιάγκας
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»