Προοδευτική » Ξεκίνησε από τις 7 το πρωί, η διάθεση φυτών από παραδοσιακούς σπόρους, στο αμαξοστάσιο του Δήμου

Ξεκίνησε από τις 7 το πρωί, η διάθεση φυτών από παραδοσιακούς σπόρους, στο αμαξοστάσιο του Δήμου

Από τις 6:30΄το πρωί σήμερα, ο χώρος του αμαξοστασίου στην οδό Σιπύλου ήταν έτοιμος να υποδεχτεί τους συμπολίτες μας και όχι μόνο, οι οποίοι θέλουν να πάρουν δωρεάν φυτώρια κηπευτικών και αρωματικών φυτών.

Το πρώτο ζευγάρι εμφανίστηκε ακριβώς στις επτά (κάτω φωτό), με τη δροσούλα, ενώ αναμένεται να υπάρξει ενδιαφέρον και μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στον χώρο.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές εξ΄ αιτίας του κορωνοϊού η δράση θα είναι περιορισμένη.

Δεν θα υπάρξουν χάπενιγκς, παιδότοποι, ομιλίες, παρουσιάσεις και άλλες δραστηριότητες οι οποίες μετέτρεπαν την εκδήλωση σε πραγματική γιορτή.

Οι επισκέπτες θα περνούν και θα παίρνουν έως και δέκα φυτώρια ντοματιές, πιπεριές, κολοκυθιές, δυόσμους, ρίγανη και βασιλικούς και θα αποχωρούν.

Ήδη από τις 7 το πρωί εμφανίστηκαν οι πρώτοι επισκέπτες, αλλά περίμεναν πως θα διατεθούν και σπόροι παραδοσιακών φυτών, πράγμα που δεν θα γίνει σήμερα.

Θα μοιραστούν περί τις 20.000 και πλέον φυτών, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε…

Η προσφορά των φυτών γίνεται από την Ομάδα Παραδοσιακών Σπόρων “Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΚΗΠΟΥΡΩΝ” και η προεργασία της σημερινής εκδήλωσης φιλοξενήθηκε στο χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου.

Παρακάτω δημοσιεύουμε σχετικό Δελτίο τύπου του Δήμου:

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!