» Διαδικτυακά η Επέτειος της Μάχης της Κρήτης, απόψε Σάββατο 30 Μαΐου, στις 8:00΄ το βράδυ, από την Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας

Διαδικτυακά η Επέτειος της Μάχης της Κρήτης, απόψε Σάββατο 30 Μαΐου, στις 8:00΄ το βράδυ, από την Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας

Η Μάχη της Κρήτης δεν είναι γιορτή…

Η Μάχη της Κρήτης είναι ιστορική επέτειος μνήμης που πρέπει να τιμάται με κάθε τρόπο και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Όπως μας δίδαξε ο μεγάλος δάσκαλος Νίκος Καζαντζάκης, “Το πρώτο μας χρέος εκτελώντας την θητεία μας στη ράτσα, είναι να νιώσουμε μέσα μας όλους τους προγόνους. Το δεύτερο, να φροντίσουμε την ορμή τους και να συνεχίσουμε το έργο τους. Το τρίτο μας χρέος είναι να παραδώσουμε στα παιδιά μας τη μεγάλη εντολή να μας ξεπεράσουν…”

Τιμή και δόξα στους ήρωες της Μάχης της Κρήτης!!!

Ο σύνδεσμος για τη σημερινή μετάδοση, 30 Μαΐου 2020 στις 8:00 μ.μ., της εκδήλωσης για τη “Μάχη της Κρήτης”, από την Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”, μέσω youtube είναι : https://youtu.be/wRiHAVK4Qa8.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!