Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου: Ανακοίνωση

7ο Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς.

Όπως σίγουρα όλοι γνωρίζουμε, τα Δημοτικά σχολεία ανοίγουν τις πόρτες τους ξανά την ερχόμενη Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020 μετά από σχεδόν τρεις μήνες μη λειτουργίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, τα τμήματα θα λειτουργούν εκ περιτροπής με ανώτατο αριθμό μαθητών τους 15 ανά τμήμα, στα πλαίσια των μέτρων προστασίας και ασφάλειας μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η διεύθυνση του σχολείου μας έχει ήδη ενημερώσει τους γονείς των μαθητών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το τμήμα στο οποίο ανήκει ο κάθε μαθητής ή μαθήτρια καθώς επίσης και τις ημέρες λειτουργίας εκάστου τμήματος.

Σύμφωνα με το προσωρινό σχήμα λειτουργίας, κάποια τμήματα θα έχουν μάθημα κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή την μια εβδομάδα και Τρίτη – Πέμπτη την αμέσως επόμενη.

Να σημειωθεί ότι φέτος η σχολική χρονιά θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 όπου και επίσημα κλείνουν τα σχολεία.

Σε κάθε περίπτωση οι γονείς που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά με τα ανωτέρω, μπορούν να επικοινωνούν με την διεύθυνση του σχολείου καθημερινά τις πρωινές ώρες στο εξής τηλέφωνο: 210-561.0430.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων