» Άρχισαν οι εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου

Άρχισαν οι εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου


ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Αυτοτελές Τμήμα Δημάρχου      ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ            25/5/2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ 25 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εγγραφής/επανεγγραφής στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας, ξεκινάει από σήμερα 25 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί  15 Ιουνίου 2020.

Ως προς τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων:

1) Κατά το χρόνο διεξαγωγής της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων, μπορείτε να υποβάλλετε συμπληρωμένη ενυπόγραφη  την αίτηση  μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα –  δικαιολογητικά  :

α) είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση  paidikoi@agiavarvara.gr   ή   tmstathmon@agiavarvara.gr

 β) είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία σας σε κλειστό φάκελο στην Δ/νση Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας (Κρήτης & Π.Πολεμιστών 28 )ή στο Δημαρχείο  με την ένδειξη : «Υποβολή αίτησης εγγραφής/επανεγγραφής στους Δημοτικούς Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς περιόδου 2020-2021»Δήμος Αγίας Βαρβάρας, Αριστομένους 8,Τ.Κ. 12351 Αγία Βαρβάρα

γ) είτε με απλή επιστολή ταχυδρομικά ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) με την παραπάνω ένδειξη.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολία υποβολής ή αποστολής της αίτησής σας και των απαραίτητων δικαιολογητικών, με τους παραπάνω τρόπους, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2105621310, 2105621812, 2168004140, προκειμένου να κανονιστεί ένα εξατομικευμένο ραντεβού, για την υποβολή της αίτησής σας.

2)Έντυπα Αιτήσεων και Δικαιολογητικών εγγραφής/επανεγγραφής μπορείτε να παραλαμβάνετε από το Δημαρχείο (ισόγειο), από την Δ/νση Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας (Κρήτης & Π.Πολεμιστών 28 ), το ΚΕΠ καθώς και μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου μας.

Παρακαλούμε, εάν αποστείλετε την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσω email ή μέσω επιστολής, όπως αναγράφετε ορθά τα στοιχεία επικοινωνίας σας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αναφορικά με την αίτησή σας.

Για πληροφορίες – διευκρινήσεις μπορείτε να καλείτε καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2105621310, 2168004140

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!