Σύντομα ξεκινάει η απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, από τους δρόμους της πόλης μας

Πιθανότατα προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η απομάκρυνση από τους δρόμους της πόλης μας, παρατημένων, καμένων ή κατεστραμμένων οχημάτων.

Δύο Εταιρείες ήρθαν σε συμφωνία με την αρμόδια επιτροπή του Δήμου εχθές Πέμπτη 22 Μαΐου και θα ξεκινήσει το μάζεμα Ι.Χ. επιβατικών, φορτηγών και  δικύκλων.

Η μία εταιρεία έχει έδρα στους Αγίους Θεοδώρους και θα απομακρύνει τα φορτηγά και η δεύτερη στον Ασπρόπυργο που θα μεταφέρει Ι.Χ. και δίκυκλα.

Ο Δήμος θα εισπράττει, για κάθε επιβατικό που θα απομακρύνεται 105 ευρώ, για κάθε φορτηγό 124 ευρώ και για κάθε δίκυκλο 24 ευρώ.

Υπογράφτηκε το προσύμφωνο και μόλις καθαρογραφούν οι σχετικές συμβάσεις, κατατεθούν οι εγγυητικές επιστολές και πέσουν οι υπογραφές, οι εταιρείες θα ξεκινήσουν το έργο τους.

Σημειώνουμε πως τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει απομακρυνθεί παρατημένο όχημα από το Δήμο μας, επίσημα…

Υπογραμμίζουμε μόνο πως πρέπει να παρθεί μέριμνα από το Δήμο για συμπολίτες μας που για λόγους οικονομικούς δεν κινούν τα οχήματά τους και δεν τα έχουν παρατήσει, με την έννοια του άχρηστου οχήματος…

Επίσης πληροφορούμε τους συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν τρέϊλερ, μπαγκαζιέρες, ψησταριές, και άλλα τέτοια αντικείμενα σε πεζοδρόμια ή σε δρόμους, ακόμα και έξω από το σπίτι τους, πως θα ενημερωθούν από το Δήμο για την απομάκρυνσή τους…