Με εντατικότερους ρυθμούς ο καθαρισμός από ξερόχορτα, από το Δήμο

Κουρεύτηκαν από την υπηρεσία κήπων και πρασίνου του Δήμου, τα ξερόχορτα από το Άλσος ΕΙΡΗΝΗ, μετριάζοντας τις πιθανότητες να ξεσπάσει πυρκαγιά στα σημεία αυτά.

Ίσως μετά και τη χθεσινή πυρκαγιά στο βουνό, καταλάβουν ορισμένοι, γιατί επαναλαμβάνουμε συνεχώς πως πρέπει να καθαριστεί το βουνό και οι υπόλοιποι χώροι από ξερόχορτα και σκουπίδια.

Στην προσπάθεια καθαρίσματος των χώρων στην πόλη μας, που έχουν τέτοια  ξερόχορτα βοηθάει και ο ΠΕΣΥΔΑΠ και αναμένεται βοήθεια και από τον ΑΣΔΑ, όπως συμβαίνει και έχει εξασφαλίσει ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια.

Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε από το Δήμο, εντατικότερα τις τελευταίες ημέρες και τα συνεχή δημοσιεύματά μας, μας προξενεί εντύπωση γιατί αφού καθαρίστηκε το Άλσος ΕΙΡΗΝΗ, δεν καθαρίστηκε και ο χώρος που βρίσκεται απέναντί του, στη γωνία Λεωνιδίου και Αιόλου και έχει και πινακίδα πως πρόκειται για ιδιοκτησία του Δήμου;

Σημειώνουμε πάντως, πως ο Δήμος ξεκίνησε την αποστολή επιστολών σε ιδιοκτήτες χώρων με ξερόχορτα, σκουπίδια κ.ά και τους ενημερώνει για την υποχρέωσή τους να τους καθαρίσουν.

Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης αυτών, ο Δήμος θα τους καθαρίσει και θα τους χρεώσει το κόστος.