Κώστας Βόσσος: «Να συνεχίσουμε τα καλά της παλιάς διοίκησης»

Θέμα ημερών είναι η επισημοποίηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και η επιστροφή του Κώστα Βόσσου στην προεδρία.

Συγκεκριμένα την Τρίτη (26/5) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου και εκεί θα ανακοινωθεί η σύσταση του νέου Δ.Σ.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, Γρηγόρης Μαγαλιός και ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΑΠΕ, Κώστας Βόσσος μίλησαν στο SNEWS.GR για τη “νέα σελίδα” της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Μαγαλιού:

«Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, περισσότερες ήταν οι καλές στιγμές από τις κακές. Ευχαριστώ τον κόσμο και την ομάδα για την στήριξη που μου έδωσαν.

Πάντα θα είμαι κοντά στο πλευρό της ομάδας και θα ήθελα ο κόσμος να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον σύλλογο ακόμα πιο δυνατά.

Πριν 18 χρονιά ήμουν πρόεδρος όταν φύγαμε από τα Ριμινίτκα και τώρα φεύγω με την ομάδα να βρίσκεται τόσο στην Α΄ Κατηγορία όσο και στη φυσική της έδρα. Στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει και στην Ά ΕΠΣΑ».

Η τοποθέτηση του κυρίου Βόσσου:

«Ο σκοπό της νέας διοίκησης είναι να συνεχίσει τα καλά της παλιάς και να φέρουμε ακόμα πιο κοντά τον κόσμο της Αγίας Βαρβάρας στην ΑΠΕ.

Σε σύγκριση με την προηγούμενη θητεία μου είμαι σαφώς πιο έμπειρος, ενώ αυτή τη φορά υπάρχει ακόμα περισσότερος κόσμος που μπορεί να βοηθήσει.

Ο στόχος μας είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει την ερχόμενη σεζόν στην Ά ΕΠΣΑ έχοντας ως “όπλο” την φυσική της έδρα. Όσο για το φλέγον ζήτημα του προπονητή έχει οριστεί ήδη η αρμόδια επιτροπή και την Τετάρτη θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις».

πηγή: Snews.gr