» Οι καθυστερήσεις από την Πολεοδομία σημαίνει ταλαιπωρία και ΑΝΕΡΓΙΑ!!!

Οι καθυστερήσεις από την Πολεοδομία σημαίνει ταλαιπωρία και ΑΝΕΡΓΙΑ!!!

Γράφαμε πρόσφατα σχετικά με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, όσον αφορά τις διαδικασίες έκδοσης οικοδομικών αδειών από την Πολεοδομία Αιγάλεω.

Μετά το δημοσίευμά μας υπήρξε ανταλλαγή επιστολών μεταξύ των δύο Δήμων που υπογράφουν οι δύο Δήμαρχοι Μίχος και Γκίκας, οι οποίοι “ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι” στον άλλον για τις καθυστερήσεις αυτές, τις οποίες δημοσιεύσαμε.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω ζητάει από τον δικό μας να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, για να μπορέσει η Πολεοδομία Αιγάλεω να εξυπηρετεί τους συμπολίτες μας.

Ο κ. Μίχος λοιπόν ας φροντίσει να ανταποκριθεί στις όποιες δεσμεύσεις υπάρχουν, εάν υπάρχουν, διότι εκτός των δεκάδων συμπολιτών μας που καθυστερούν να πραγματοποιήσουν τις εργασίες τους, υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι συμπολίτες μας που δεν μπορούν να κάνουν μεροκάματο.

Κλάδοι όπως, ξυλουργοί, αλουμινάδες, πατωματατζίδες, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, κτίστες, σοβατζίδες, ελαιοχρωματιστές και τόσοι άλλοι δεν κάνουν μεροκάματα στην πόλη μας, όσο δεν εκδίδονται άδειες.

Ελπίζουμε να το καταλάβει αυτό το απλό πραγματάκι ο κ. Δήμαρχος…

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!