Απάντηση με αυστηρό ύφος δίνει ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γκίκας, στον κ. Μίχο για την Πολεοδομία

Απάντηση με αυστηρό ύφος δίνει ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Ιωάννης Γκίκας, στην επιστολή του δικού μας, κ. Μίχου, σχετικά με την “εξυπηρέτηση” των συμπολιτών μας από την Πολεοδομία του Αιγάλεω.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Μίχος στην με  αρ. πρωτ. 4908/7-5-2020 επιστολή του με θέμα τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στις εκδόσεις αδειών οικοδομικών έργων από την Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία) του γειτονικού μας Δήμου, έριχνε τα βάρη για αυτές τις καθυστερήσεις, στην ΥΔΟΜ του Δήμου Αιγάλεω.

Είχε προηγηθεί σχετικό δημοσίευμά μας, για το συγκεκριμένο θέμα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της πόλης μας.

Με τη σειρά του λοιπόν ο κ. Γκίκας, αναφέρει μια σειρά από παραδείγματα για το ποιός έχει την ευθύνη, ενώ ξεκινάει την επιστολή – απάντησή του, ως εξής:

“Απορρίπτουμε στο σύνολό τους, τους ισχυρισμούς σας που περιέχονται στο σχετικό έγγραφο που βρίθουν ανακριβειών και προσπάθειας απόσεισης των ευθυνών σας για τη λειτουργία της ΥΔΟΜ”. 

Βεβαίως ενώ και οι δύο Δήμαρχοι ισχυρίζονται πως εκείνοι έχουν δίκαιο, οι καθυστερήσεις συνεχίζονται, με θύματα τους κατοίκους της πόλης μας.

Ας πράξει ο Δήμος μας όσα προβλέπονται και ισχυρίζεται ο Δήμαρχος του γειτονικού Αιγάλεω κ. Γκίκας, πως είναι οι αιτίες της ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας και εάν δεν διορθωθεί η κατάσταση, τότε ο κ. Μίχος, να επανέλθει δριμύτερος…

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΚΑ