Συμπολίτισσά μας δε πέταξε στα κρυφά κλαδέματα και ο Δήμος της ζητάει 40 € για την απομάκρυνσή τους;

Σαράντα ευρώ ζητάει ο Δήμος από τη συμπολίτισσά μας Ρ.Μ., προκειμένου να απομακρύνει από το σημείο μπροστά στο σπίτι της κλαδέματα από το μαντρότοιχο που χώριζε δύο ιδιοκτησίες και από το βάρος των φυτών είχαν γύρει στο σπίτι του γείτονα, όπως μας πληροφόρησε η ίδια.

Τα κλαδέματα είναι τοποθετημένα σε μαύρες σακούλες για σκουπίδια, δεν είναι χύμα δηλαδή και η συμπολίτισσά μας επικοινώνησε με το Δήμο να πάει να τα πάρει, όπως μας είπε.

Εμφανίστηκε κατά τα λεγομένα της κάποιος από το Δήμο και της ζήτησε 40 ευρώ, όπως υποστηρίζει, για την απομάκρυνσή τους.

Μένουμε εδώ από το 1960 μας είπε. Πληρώνουμε κανονικά όλες αυτές τις δεκαετίες τα Δημοτικά μας τέλη. Για πρώτη φορά χρειαστήκαμε εξυπηρέτηση από το Δήμο και να το αποτέλεσμα.

Σεβόμαστε το περιβάλλον και τους κατοίκους της πόλης μας και δεν πήγαμε να τα πετάξουμε στη γωνία, όπως άλλοι. Αποτέλεσμα να μας ζητάει ο Δήμος λεφτά για την ενέργειά μας αυτή, κατέληξε.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Πουλάκη, αρμόδιο Αντιδήμαρχο ο οποίος μας είπε πως ο προϊστάμενος της υπηρεσίας καθαριότητας, πληροφόρησε την συμπολίτισσά μας, πως εάν δεν τα απομακρύνει θα της κοπεί πρόστιμο, δεν γνώριζε όμως το ποσόν.

“Πήγαμε με τον Δήμαρχο στο σημείο και είδαμε πως η ποσότητα είναι μεγάλη και χρειάζεται να πάει το JCB του Δήμου, με μεγάλο φορτηγό για την μεταφορά τους”…κατέληξε ο κ. Αντιδήμαρχος.