Οδηγίες για την εγγραφή των μαθητών στην Α΄ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου


Αγαπητοί γονείς

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές για την Α΄ Δημοτικού του σχολείου μας, για το σχολικό έτος 2020-2021, θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 15 Μαΐου έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου και ώρες 09.00 με 13.00.

Οι εγγραφές θα γίνονται με ραντεβού στο 2105616952 και με την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (οδηγίες για τη χρήση μάσκας από το κοινό)

Υπάρχει δυνατότητα οι εγγραφές να γίνουν και ηλεκτρονικά. Όποιος γονέας επιθυμεί να κάνει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής πρέπει να στείλει μήνυμα στο email: mail@5dim-ag-varvar.att.sch.gr για να του στείλουμε τα έντυπα προς συμπλήρωση.

Στην Α΄ Δημοτικού γράφονται τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1-1-2014 μέχρι και 31-12-2014.

Τα δικαιολογητικά εγγραφής είναι:

Την αίτηση Υπεύθυνη δήλωση που προβλέπεται από το Π.Δ. 79/2017 (θα σας δοθεί από το σχολείο).

Αναλυτικό πίνακα στοιχείων μαθητή (θα σας δοθεί από το σχολείο)

Επίδειξη Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού, στο οποίο να φαίνεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια ή προσκόμιση άλλου στοιχείου

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).

Κάποιο λογαριασμό (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ), φωτοτυπία συμβολαίου μίσθωσης με το έντυπο ηλεκτρονικής κατάθεσής του ή έντυπο Ε1, στο οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας.

Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου (από το 10o Νηπιαγωγείο Αγ. Βαρβάρας θα μας δοθούν υπηρεσιακά).

Πιστοποιητικό Γέννησης του οποίου δεν απαιτείται η προσκόμιση του από τους γονείς, αλλά αναζητείται από εμάς, μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ.

Όσοι γονείς επιθυμούν τη συμμετοχή του παιδιού τους στο πρόγραμμα του

Ολοήμερου θα πρέπει επίσης να συμπληρώσουν την αντίστοιχη δήλωση.
Εκτός από την αίτηση – δήλωση για το Ολοήμερο, θα μας προσκομίσετε βεβαιώσεις εργασίας ή ανεργίας και των δύο γονέων ή οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό αποδεικνύει ότι ανήκετε σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Σ.Γ.Κ του 5ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Βαρβάρας

ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Επειδή το τηλέφωνο του σχολείου εξακολουθεί να έχει βλάβη και δεν ξέρουμε πότε θα διορθωθεί….

Μπορείτε να καλείτε στο 210 5616952!!!