Αυξάνονται τα εγκαταλελειμμένα Ι.Χ. επιβατικά στους δρόμους της πόλης μας

Ένα θέμα το οποίο και στο παρελθόν έχουμε θίξει είναι αυτό με τα εγκαταλελειμμένα Ι.Χ. επιβατικά στους δρόμους της πόλης μας.

Συμπολίτης μας επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και μας ζήτησε να γράψουμε πάλι κάτι, μήπως ο Δήμος επισπεύσει τις όποιες διαδικασίες για την απομάκρυνσή τους από τους δρόμους της πόλης μας.

Εννέα μήνες από την ανάληψη της  διοίκησης του Δήμου από τον κ. Μίχο και την παράταξή του και δεν έχει ξεκινήσει συστηματικά αυτή η απομάκρυνση.

Δεκάδες οχήματα έχουν μετατραπεί σε εστίες βρομιάς στους δρόμους της πόλης μας και οι συμπολίτες μας αισθάνονται πως κάτι δε γίνεται με τους ρυθμούς που πρέπει ή πως ο Δήμος δεν έχει στις προτεραιότητές του την επίλυση αυτού του σημαντικότατου προβλήματος.

Σημειώνουμε πάντως πως απομακρύνονται ορισμένα από ιδιώτες, χωρίς να είναι βέβαιο πως έχουν το δικαίωμα ή τα διαπιστευτήρια για κάτι τέτοιο.

Υπογραμμίζουμε επίσης πως ο Δήμος χάνει χρήματα, όσο τα οχήματα αυτά δεν απομακρύνονται από κάποια εταιρεία με την οποία θα επισυνάψει  σχετική σύμβαση…

Σημειώνουμε τέλος πως αυξάνονται τα παρατημένα οχήματα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πόλης μας, ακόμα και σε κεντρικότατους δρόμους.