Ξέσπασμα Γιάγκα για τα δημοσιεύματα και τις αιχμές της εφημερίδας «Δικαιοσύνη»

Μετά από συνεχή  προσβλητικά δημοσιεύματα, υποτιμητικές αναφορές στο πρόσωπό του (…«να κρύψει τις πομπές του», «το πολιτικό(;!) του ποιόν»), και χλευασμό των κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών της παράταξής του (όπως η προσφορά αίματος, τροφίμων κλπ), από την εφημερίδα «Δικαιοσύνη», όπως μας δήλωσε ο κ. Γιάγκας, απέστειλε ανοικτή επιστολή, την οποία μας κοινοποίησε προς δημοσίευση και με την οποία απαντά στην όλη τακτική των τελευταίων χρόνων της παραπάνω εφημερίδας.

Αιτία είναι η άρνηση της εφημερίδας «Δικαιοσύνη», επί ενάμισι περίπου χρόνο, να δημοσιεύει την αντίκρουση των δημοσιευμάτων της που θίγουν τον ίδιο και την παράταξή του, όπως υποστηρίζει.

Αφορμή για την ανοικτή επιστολή του κ. Γιάγκα, δόθηκε με τα σχόλια που έκανε η εφημερίδα αφήνοντας αιχμές για «το πολιτικό (;!) ποιόν» του, κατά το τελευταίο δημοσίευμά της, όπως αναφέρει στην ανοικτή επιστολή του, το οποίο αφορούσε την πρόσληψη Διευθυντή από τη ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β.

Η εν λόγω εφημερίδα δημοσίευσε και υιοθέτησε πλήρως την απάντηση της κ. Φέγγη χωρίς όμως να δημοσιεύσει ούτε την αρχική θέση του κ. Γιάγκα, ούτε την ανταπάντηση του, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών, σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”.

Για το λόγο αυτό ο κ. Γιάγκας καλεί την εφημερίδα να δημοσιεύσει την ΕΚΘΕΣΗ του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ισχυριζόμενος ότι το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ δεν υποδεικνύει ΠΟΤΕ πρόσληψη προσωπικού γιατί δεν είναι στις αρμοδιότητές του.

Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΓΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”