Επιστολή Μίχου σε Πολεοδομία Αιγάλεω και Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκίκα, για τις καθυστερήσεις έκδοσης Αδειών Δόμησης

Επιστολή έστειλε ο Δήμαρχος κ. Μίχος στην Προϊσταμένη της Πολεοδομίας Αιγάλεω, την οποία κοινοποιεί στον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Γκίκα και σε δύο πολίτες, σχετικά με τις καθυστερήσεις που συμβαίνουν στην έκδοση Αδειών Δόμησης, για οικοδομικές  εργασίες σε ακίνητα στο Δήμο μας, υποστηρίζοντας πως η Πολεοδομία του Δήμου Αιγάλεω, ευθύνεται αποκλειστικά για τις καθυστερήσεις αυτές.

Η εφημερίδα μας έγραφε σχετικά την Τετάρτη 6 Μαΐου για το θέμα αυτό και η επιστολή του Δήμου με αριθμό πρωτ. 4908/7-5-2020, έφτασε στους παραλήπτες της, σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου.

Επικοινωνήσαμε με το Δήμο Αιγάλεω και ενημερωθήκαμε πως αύριο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση – απάντηση, από τον γειτονικό Δήμο.

Σημειώνουμε πως η εφημερίδα μας έχει γίνει το τελευταίο διάστημα δέκτης παραπόνων συμπολιτών μας, σχετικά με τις καθυστερήσεις που υφίστανται, στο να πραγματοποιήσουν απαραίτητες οικοδομικές εργασίες στα ακίνητά τους, ενώ άλλοι εξ΄αυτών έχουν ενοικιάσει σπίτι για την οικογένειά τους αφού δεν μπορούν να κάνουν τις εργασίες που χρειάζονται στις κατοικίες  τους.

Παρακάτω δημοσιεύουμε δελτίο τύπου που λάβαμε από το Δήμο μας και την επιστολή που εστάλη στο γειτονικό Αιγάλεω (Πολεοδομία και Δήμαρχο), μετά το σχετικό δημοσίευμά μας.