Θα διακοπεί η χρήση της γέφυρας – Αλλαγή στα δρομολόγια των λεωφορείων

Συνεδρίασε σήμερα το πρωί, η Επιτροπή Ποιότητας ζωής, όπως γράφαμε κι εχθές και αποφάσισε για την μετατροπή της συγκοινωνιακής γραμμής που χρησιμοποιεί την γέφυρα της Στέφανου Σαράφη προκειμένου να εκτελέσει το δρομολόγιο της.

Όταν ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή αγωγού στην οδό Στέφανου Σαράφη, η γέφυρα θα κλείσει και τα λεωφορεία δεν θα στρίβουν στην Στέφανου Σαράφη κατεβαίνοντας την Π. Π. Γερμανού, αλλά θα συνεχίζουν προς την Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου και θα στρίβουν αριστερά.

Η κατασκευή του έργου θα επιφέρει και άλλες κυκλοφοριακές αλλαγές στη γύρω περιοχή, με αμφιδρομήσεις δρόμων κ.ά.

Οι αναγνώστες της εφημερίδας μας, δεν αιφνιδιάζονται από την καινούργια αλλαγή του δρομολογίου, αφού από εδώ και μήνες τους είχαμε ενημερώσει σχετικά.

Όπως επίσης πως η κατασκευαστική εταιρεία ζήτησε και πέτυχε διακοπή των εργασιών κατασκευής αγωγού, επειδή έως τις 21 Απριλίου, ο Δήμος δεν είχε λάβει σχετική απόφαση.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την αλληλογραφία της κατασκευαστικής εταιρείας με το Δήμο και την εισήγηση του ΟΟΣΑ για τις μετατροπές που θα πραγματοποιηθούν, με προτάσεις και παρατηρήσεις από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, τις οποίες αποδέχτηκε και υπερψήφισε σήμερα το πρωί η Επιτροπή.