1ο Λ.Α.Β.: “Το πρόγραμμα της Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης που θα ισχύει από Δευτέρα 27 Απριλίου”


Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης που θα ισχύει από Δευτέρα 27 Απριλίου, μπορείτε να το δείτε στην ιστοθέση https://blogs.sch.gr/1lykagva/

Οι μαθητές καλό είναι να συνδέονται με την «τάξη» τους τουλάχιστον 5 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος.

Για να συνδεθείτε:

Ανοίξτε το link που σας έστειλε ο καθηγητής σας (πατήστε επάνω του ή πληκτρολογήστε το στη γραμμή διευθυνσεων του browser (Mozzila, Chrome..)

Ακολουθείστε τις οδηγίες στην οθόνη, την πρώτη φορά θα απαιτηθεί να εγκατασταθεί μια εφαρμογή

Συμπληρώστε το πραγματικό όνομά σας (το email δε χρειάζεται)

Πατήστε «Join Meeting».

Υπενθυμίζουμε ότι παράλληλα λειτουργεί και η ασύγχρονη τηλεκπαίδευση στο σύνολο των μαθημάτων. Για να συνδεθούν οι μαθητές με τα μαθήματα, πατάνε στον σύνδεσμο eclass.sch.gr, συνδέονται με τους κωδικούς που έχουν από το πανελλήνιο σχολικό δίκτυο, στη συνέχεια επιλέγουν «Εγγραφή σε Μάθημα» και αφού τσεκάρουν τα μαθήματα του τμήματος τους, πατάνε «Επιστροφή» (πάνω δεξιά).

Επίσης, οι μαθητές θα πρέπει να ελέγχουν συχνά τα mail τους, στο λογαριασμό που διαθέτουν στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Τέλος, παρακαλούμε τους γονείς, να μας γνωστοποιήσουν το mail τους, αφήνοντας ένα σχόλιο με το όνομα του μαθητή, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σχολείο, τηλεφωνικά (210 56 24 446) η με mail (mail@1lyk-ag-varvar.att.sch.gr).

Πηγή: Από 1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ