Συμπολίτισσά μας: “Εγκατάλειψη και απαξία… για το Πάνθεον και για τα ερείπια δίπλα στο 1ο γυμνάσιο”

Λάβαμε από την συμπολίτισσά μας και αναγνώστρια της εφημερίδας μας κ. Α. Ι., την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή που αφορά την κατάσταση που επικρατεί στο π. αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ” και τους πέριξ αυτού χώρους και την δημοσιεύουμε ως έχει:

“Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.

Επικοινωνώ μαζί σας ως κάτοικος της Αγίας Βαρβάρα και τακτική αναγνώστης σας.

Μένω στην άνω Αγία Βαρβάρα και αυτές τις μέρες της καραντίνας αποφασίσαμε με την οικογένειά μου να περπατήσουμε προς τη περιοχή του πάνθεον στα πλαίσια περιπάτου και άσκησης.

Με λύπη διαπίστωσα ότι αυτό που κάποτε ήταν πόλος έλξης και καμάρι αυτή τη στιγμή είναι στο έλεος. Αντιλαμβάνομαι ότι νομικά μπλεξίματα δεν επιτρέπουν την αξιοποίηση του καφέ αλλά οι σπασμένες τζαμαρίες είναι εγκληματικά επικίνδυνες.

Κομμάτια γυαλιού που στέκουν σαν δόρατα σε προσβάσιμο σε όλους χώρο.

Επίσης σκορπισμένα γυαλιά στο χώρο του άλσους περιμένουν την αύξηση της θερμοκρασίας για να γίνουν αιτία πυρκαγιάς.

Νομίζω ότι θα άξιζε ένα σχόλιο από την εφημερίδα σας.

Εγκατάλειψη και απαξία…

Και για το Πάνθεον και για τα ερείπια δίπλα στο 1ο γυμνάσιο.

Σας ευχαριστώ

Α. Ι.

Σημ. “Π”: Η επιστολή της συμπολίτισσά μας είναι γραμμένη με απλά λόγια και περιεκτική. Σαν εφημερίδα δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα στην αυθεντικότητα της περιγραφής του ζητήματος, ελπίζοντας πως την επόμενη φορά που θα ξαναπάει βόλτα με την οικογένεια της, δεν θα ξαναβρεθεί μπροστά σε αυτήν την κατάσταση, αφού ο Δήμος θα έχει φροντίσει για την απομάκρυνση των σπασμένων γιαλιών και οι φωτογραφίες που θα μας στείλει θα δείχνουν καθαρά τα σημεία και ασφαλή…