Διακόπτεται πριν ξεκινήσει το τελευταίο μέρος του αντιπλημμυρικού έργου που αφορά τη γέφυρα…

Με απόφαση της Περιφέρειας που έκανε δεκτό το αίτημα της κατασκευαστικής εταιρείας, διακόπτεται το αντιπλημμυρικό έργο της περιοχής της  γέφυρας της Στέφανου Σαράφη.

Το έργο που έχει ξεκινήσει από το 2016 επί Δημαρχίας Καπλάνη δεν λέει να τελειώσει, αφού υπολείπεται η κατασκευή αγωγού ομβρίων στην οδό Αφροδίτης, από την οδό Καραολή έως την οδό Στέφανου Σαράφη και στην Στέφανου Σαράφη από την οδό Αφροδίτης έως την Καλατζάκου.

Η διακοπή αυτή του έργου οφείλεται σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας, στην μη ύπαρξη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να ξεκινήσει το έργο!!!

Εξ΄αιτίας λοιπόν της μη λήψης απόφασης από το Δ.Σ. του Δήμου, το έργο διακόπτεται, ενώ έπρεπε να παραδοθεί στις 30/5/2020, πριν καλά – καλά ξεκινήσει. Φυσικά όταν με το καλό ξεκινήσει να δούμε τι οικονομικές αναπροσαρμογές θα το επιβαρύνουν…

Ας ελπίσουμε πως συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι για τη μη λήψη απόφασης από το Δ.Σ. του Δήμου, τους οποίους θα φιλοξενήσουμε εάν μας αποσταλεί σχετική απάντηση.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την απόφαση της Περιφέρειας, με χθεσινή ημερομηνία 21 Απριλίου 2020: