Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός και Χαρά Καφαντάρη επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο της πόλης μας

Στην πόλη μας βρέθηκαν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, π. υπουργός Υγείας και Χαρά Καφαντάρη, για να επισκεφθούν το νοσοκομείο “Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ” και να συναντηθούν με τη διοικήτρια Φ. Βρύνα.

Πρόθεση των δύο βουλευτών, οι οποίοι τηρούσαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, εκτός από την ενημέρωση σχετικά με τους φιλοξενούμενους ασθενείς με κορονοϊό, ήταν να δηλώσουν τη στήριξή τους και τις ευχαριστίες τους σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει καθημερινά αγώνα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Η επίσκεψη έχει ιδιαίτερο συμβολισμό δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αντιταχθεί στο κλείσιμο του νοσοκομείου το 2013 από τον τότε υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Η επαναλειτουργία του επιβεβαιώνει την ορθότητα της πάγιας θέσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας, η αξία του οποίου σήμερα είναι από όλους αναμφισβήτητη.

Επιπλέον, δικαιώνει όλους όσοι επί σειρά ετών αγωνίστηκαν για τη λειτουργία του. Νωρίτερα σήμερα, ο Ανδρέας Ξανθός συμμετείχε μαζί με τον Παύλο Πολάκη στην επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο ΑΤΤΙΚΟΝ.

ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ