Συμπολίτες μας ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ δίνουν στην κυκλοφορία τη Γέφυρα

Ανεγκέφαλοι συμπολίτες μας παίζουν με την ασφάλεια των οδηγών που διασχίζουν την γέφυρα της Στέφανου Σαράφη με τα οχήματά τους, αφού ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ αφαιρούν τα απαγορευτικά σήματα που υπάρχουν στη συμβολή της Στέφανου Σαράφη με την οδό Αφροδίτης και επιτρέπουν την κυκλοφορία επί της γέφυρας των οχημάτων.

Ο δήμος με τον οποίο επικοινωνήσαμε μας ενημέρωσε πως δεν έχει αρθεί η προληπτική απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της γέφυρας και θα είναι υπόλογοι όσοι αφαιρούν τα απαγορευτικά σήματα, αν συμβεί κάτι δυσάρεστο.

Καθημερινά συνεργεία του Δήμου και του ΥΠΕΧΩΔΕ επισκέπτονται και μελετούν τα συμβάντα κάτω από τη γέφυρα μετά την πρωτοφανή καταιγίδα της περασμένης Παρασκευής 24/10, ενώ το πόρισμα του Υπουργείου θα παραδοθεί στο Δήμο την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή εξ’άλλου θα πραγματοποιηθεί νέος έλεγχος των θεμελίων της γέφυρας από ειδικά συνεργεία Μηχανικών.

Πάντως άσχετα με την στατική της γέφυρας αυτή τη στιγμή, πρέπει να γίνουν έργα στο αποχετευτικό δίκτυο που περνάει κάτω από αυτήν το οποίο είναι προβληματικό.

Στις φωτογραφίες μας τα απαγορευτικά σήματα στην Στέφανου Σαράφη και στην κάτω φωτογραφία μαζεμένα αυτά πίσω από τον κάδο απορριμμάτων από ανεγκέφαλους συμπολίτες μας.