Με επιτυχία η αιμοδοσία του δήμου – Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Απριλίου η εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο δήμος μας, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά, στον Ι. Ν. της Παναγίας Ελεούσας .

Η λίστα με τα άτομα που προσφέρθηκαν να δώσουν αίμα συμπληρώθηκε γρήγορα από συμπολίτες μας.

Από την ανθρώπινη αυτή δράση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου.

Αίμα πρόσφεραν μεταξύ άλλων συμπολιτών μας ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Οικονόμου, η Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Παπαθανασάκη και τα μέλη του Σωματείου κ.κ. Μπαντούνας και Λεονταρίτης (εμφανίζονται στις φωτογραφίες μας).

Σχετικά με την ενεργή συμπαράσταση του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο στην Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε, ο Πρόεδρός του κ. Γιώργος Οικονόμου μας δήλωσε:

“Σε ένδειξη συμπαράστασης και σεβασμού,  στους συναδέλφους του δήμου μας και στους συναδέλφους με τις λευκές ποδιές,  ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στο πλήρωμα του ασθενοφόρου που συμμετείχαν στην αιμοδοσία, μας επέτρεψαν και προσφέραμε διάφορα είδη σίτισης, καφέδες και νερά για να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη μέρα τους που τόσο είχαν ανάγκη, συμβολικά και πραγματικά.

Τους ευχόμαστε να έχουν δύναμη για το κοινωνικό έργο που εκετελούν και να έχουν πάντα υγεία.

Τα έξοδα θα καλυφθούν από το Σωματείο”.

Επίσης σχετικά με τη σημερινή αιμοδοσία και άλλες μελλοντικές που θα πραγματοποιηθούν το Σωματείο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: