Ο Βασίλης Δεδεγκίκας μέλος της Δημοτικής ομάδας στο Δημοτικό Συμβούλιο της “Δυνατής Πόλης”

Στη δημοτική ομάδα της παράταξης «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», προστέθηκε από σήμερα Παρασκευή 10-4-2020, ο οικονομολόγος κος Βασίλης Δεδεγκίκας, ο οποίος ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος, και θα πλαισιώσει τα υπόλοιπα μέλη στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Βασίλης Δεδεγκίκας ήταν πρώτος επιλαχών του συνδυασμού και αντικατέστησε την παιδίατρο κ. Έντα Γονή, η οποία παραιτήθηκε, λόγω του διορισμού της σε νοσοκομείο της Νάξου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα. Είναι γιός του Αντώνη Δεδεγκίκα και της πρώην Δημοτικής Συμβούλου και υποψήφιας Δημάρχου κας Δέσποινας Γιαπιντζάκη. Τελείωσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας και την Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή Πειραιά. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος «Μάρκετινγκ και Επιχειρησιακής Έρευνας» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος «Διοίκησης Οικονομικών της Υγείας» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες και είναι κάτοχος Διπλώματος Βυζαντινής Μουσικής και κλασσικού τραγουδιού.

Η θέλησή του για προσφορά και οι γνώσεις που διαθέτει θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη φωνή της παράταξης και θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην εκπλήρωση της αποστολής της, για το καλό της πόλης και των δημοτών.

Ο επικεφαλής της παράταξης κος Μιχάλης Γιάγκας και τα υπόλοιπα μέλη καλωσορίζουμε τον Βασίλη Δεδεγκίκα στο νέο του ρόλο και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

“Αγία Βαρβάρα – Δυνατή Πόλη”