Τηρούνται με τη σειρά τους τα πρωτόκολλα, στην επίσημη αλληλογραφία του Δήμου;

Σήμερα το πρωί δημοσιεύσαμε την πρόσκληση του Δήμου προς τον κ. Βασίλη Δεδεγκίκα, προκειμένου αύριο Παρασκευή να παρουσιασθεί ενώπιον του Δημάρχου Αγία Βαρβάρας και να ορκιστεί ώστε να καταλάβει τη θέση της παραιτηθείσας κ. Έντας Γονή.

Παρατηρήσαμε πως δεν γράφει σε ποιό Δημοτικό κτήριο θα γίνει η ορκωμοσία, αλλά συμπεράνουμε πως αυτή θα γίνει στη Δημαρχία, σε κάποια αίθουσα ή γραφείο, οπότε δε γεννάται θέμα.

Αυτό που παρατηρήσαμε όμως στην πρόσκληση και δεν κατανοούμε είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρόσκλησης.

Συγκεκριμένα είναι:  8/4/2020, Αρ. πρωτ. 4061.

Διαβάζοντας την πρόσκληση παρακάτω, παρατηρήσαμε όμως πως η επιστολή παραίτησης της κ. Γονή, έχει τα εξής στοιχεία: αριθ. πρωτ. 4069/6.4.2020 και ευλόγως αναρωτηθήκαμε, πως είναι δυνατόν προγενέστερη επιστολή να έχει μεγαλύτερο αριθμό πρωτοκόλλου, από μεταγενέστερη.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την πρόσκληση στην οποία έχουμε υπογραμμίσει τις δύο ημερομηνίες με τους αριθ. πρωτοκόλλων τους και τις ημερομηνίες τους.

Κάνουμε την αναφορά, επειδή προχθές δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από την προϊσταμένη του Γραφείου Δημάρχου κ. Λαζαράκη, για το άρθρο μας που αφορούσε την παραίτηση της κ. Γονή και τη μη ορκωμοσία του κ. Δεδεγκίκα.

Να λοιπόν ένα σημείο που χρειάζεται διευκρινήσεις…

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ κ. ΔΕΔΕΓΚΙΚΑ