Έντα Γονή για την προϊσταμένη του γραφείου δημάρχου: “…να γνωρίζει και να παραθέτει όλα τα γεγονότα…”

Λάβαμε από την Δημοτική Σύμβουλο κ. Έντα Γονή, την παρακάτω επιστολή, σαν απάντηση σε όσα υποστηρίζει η προϊσταμένη του αυτοτελούς τμήματος δημάρχου κ. Ματίνα Λαζαράκη, στην απάντησή της στην εφημερίδα μας, σχετικά με το θέμα της παραίτησής της και δημοσιεύσαμε σήμερα το πρωί.

Γράφει λοιπόν η κ. Έντα Γονή:

“Τελείως απαράδεκτα αυτά που λέει η κα Ματίνα Λαζαράκη. Υποτιμά την νοημοσύνη μου, όπως και την νοημοσύνη όλων.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

29/03/20 και ώρα 12.06΄ το μεσημέρι έστειλα email στο Πρόεδρο του ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ με την παραίτησή μου, καθότι 30/03/20 ταξίδευα για Νάξο και δεν θα είχα internet να στείλω email.

02/04/20, 9.25΄ το πρωί λαμβάνω email, από τον κο Ραγκούση ότι πρέπει για την παραίτησή μου, να ενημερωθεί ο κ. δήμαρχος.

02/04/20 και ώρα 10.13΄ το βράδυ, (δυστυχώς δουλεύουμε, δεν είμαστε με ένα κινητό στο χέρι, ούτε με διαρκή σύνδεση, έστειλα επιστολή παραίτησης στον κο Δήμαρχο.

03/04/20 και ώρα 3.42΄ μ.μ. λαμβάνω email από το τμήμα διοίκησης του δήμου, για την επερχόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ στις 08/04/20. Από την ώρα που ξεκινούν οι εργασίες του δήμου 7-8 το πρωί μέχρι τις 4 παρά 20 που μου έστειλαν την πρόσκληση δεν ενημερώθηκε κανείς???

Τυφλοσουρτη τα κανονισμενα???

Και άντε να δεχθώ ότι ανθρώπινη αργοπορία, το email που μου εστάλει 07/04/20 ώρα 1.35΄μ.μ.

Και ένα δεύτερο 23 περίπου ώρες πρίν με θέματα του Δ.Σ. της 08/04/20 τι έχουν να πουν???

Λυπηρό να βλέπουμε παραλείψεις και ατέλειες στους άλλους και εμείς οι μόνοι δίκαιοι και σωστοί. Οι παραλείψεις και τα ψεύδη κάποια στιγμή γίνονται Χιονοστιβάδα, που δεν αφήνει όρθιο τίποτα. Είναι τουλάχιστον θλιβερό να μην μπορούμε να δούμε την αλήθεια!!!

Η κα Λαζαράκη λοιπόν, καλά θα κάνει πριν δώσει απαντήσεις που σκοπό, έχουν να πλήξουν άλλους, στην προσπάθειά της να 《λάμψη ο δήμος και ο δήμαρχος, να γνωρίζει και να παραθέτει όλα τα γεγονότα και ΟΧΙ ΜΟΝΟ αυτά τα οποία, θέλει για να περάσει μία συγκεκριμένη ιδέα. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ. Τι θα έλεγαν, ή τι θα έκαναν σε αντίθετη περίπτωση ??》

Έντα Γονή”