Προοδευτική » Οι γυναίκες της ΟΓΕ της πόλης συμμετείχαν στην παρέμβαση στο Νοσοκομείο

Οι γυναίκες της ΟΓΕ της πόλης συμμετείχαν στην παρέμβαση στο Νοσοκομείο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ (μέλος ΟΓΕ)

ΣΕΡΙΦΟΥ 2, 2ος όροφος τηλ: 6977728757 , 6936933126

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Αγ. Βαρβάρας  στηρίζοντας την πρωτοβουλία της ΟΕΝΓΕ, συμμετείχε στην παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής “ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΛΟΙΜΩΔΩΝ” μαζί με σωματεία και μαζικούς φορείς της πόλης μας, στο πλαίσιο της σημερινής Μέρας Πανελλαδικής  Δράσης για την υγεία.

Απαιτούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ:

Μαζικές προσλήψεις γιατρών όλων των ειδικοτήτων και νοσηλευτικού προσωπικού με μόνιμη και σταθερή εργασία. Άμεση ενίσχυση τους με Μέσα Ατομικής Προστασίας, για να μη νοσήσουν, με υλικά και υποδομές για να πολεμήσουν.

Επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, των κλινών ΜΕΘ, των διαγνωστικών και εργαστηριακών κέντρων και των ιδιωτών γιατρών.

Ενίσχυση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (ιατρών όλων των ειδικοτήτων,  νοσηλευτών και βοηθητικού προσωπικού), με επαρκή υλικοτεχνική υποδομή, με αποκεντρωμένα ιατρεία και κινητές μονάδες για κατ’ οίκον επισκέψεις που συνδέονται με τα Κέντρα Υγείας.

Απαιτούμε την πλήρη επαναλειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής “ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ – ΛΟΙΜΩΔΩΝ” και την πρόσληψη μόνιμου υγειονομικού προσωπικού.

 Αγ. Βαρβάρα  07-04-2020

Το ΔΣ

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!