» Ο Δήμος καλεί την παραιτηθείσα κ. Γονή σε συνεδρίαση, δεν ορκίζει ακόμα τον κ. Δεδεγκίκα

Ο Δήμος καλεί την παραιτηθείσα κ. Γονή σε συνεδρίαση, δεν ορκίζει ακόμα τον κ. Δεδεγκίκα

Από τις 29 Μαρτίου η π. Δημοτική Σύμβουλος κ. Έντα Γονή, από την παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα, έχει γνωστοποιήσει την παραίτησή της από το αξίωμά της, στον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω επιστολής της, στο Τμήμα Διοίκησης του Δήμου.

Από τότε έως σήμερα όμως, οι υπηρεσίες του Δήμου δεν μπορούν να κατοχυρώσουν την απλή αυτή πράξη και συνεχίζουν να την θεωρούν ενεργή Δημοτική Σύμβουλο, καλώντας την μάλιστα να συμμετάσχει στην αυριανή συνεδρίαση του σώματος και μη καλώντας τον πρώτο επιλαχόντα κ. Δεδεγκίκα να ορκιστεί στη θέση της και να αναλάβει καθήκοντα.

Στην επιστολή παραίτησής της απάντησε ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου, συνιστώντας της να καταθέσει την παραίτησή της στο Δήμαρχο.

Η κ. Γονή όντως έστειλε καινούργια επιστολή παραίτησης, στον κ. Δήμαρχο, όπως φαίνεται στην αλληλογραφία που δημοσιεύουμε στη συνέχεια, αλλά και πάλι δεν έγινε κατορθωτό να καταχωρηθεί το αίτημα της, παρ΄ότι η ίδια πλέον βρίσκεται μονίμως στη Νάξο και εργάζεται στο Νοσοκομείο του νησιού.

Αποκορύφωμα του αλλαλούμ που συμβαίνει στη συγκεκριμένη αυτή απλή πράξη, είναι η κ. Γονή να καλεστεί να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως προαναφέραμε και τον κ. Δεδεγκίκα να αναμένει ειδοποίηση για την ορκωμοσία του.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τη σχετική αλληλογραφία:

Από: “Enta Go” <entagriva@yahoo.gr>
Προς: “ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ” <tmdioikhshs@agiavarvara.gr>
Κοιν.:
Απεσταλμένα: Κυρ, 29 Μαρ, 2020 στις 15:48

Θέμα: Παραίτησή της ΔΣ κ. Γονη

Κύριε πρόεδρε του ΔΣ της Αγίας Βαρβάρας. Με την επιστολή αυτή θέλω να δηλώσω την παραίτησή μου, από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου της παράταξης ΔΥΝΑΤΉ ΠΟΛΗ, καθώς και από τα άλλα θεσμικά όργανα που είμαι. (Επιτροπή ποιότητας Ζωής). Οι λόγοι που με αναγκάζουν να παραιτηθώ, είναι ΚΑΘΑΡΆ επαγγελματικοί, καθότι διορίστηκα στο ΕΣΥ σε νησί του Αιγαίου. Ως εκ τούτου θα είμαι μακριά από την πόλη μας,και δεν θα μπορώ να ασκήσω τα καθήκοντά του Δημοτικού Συμβούλου.

Ευχαριστώ.
ΔΙΑΤΣΕΝΤΑ (Εντα) ΓΟΝΗ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ

…………………………………….

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ…

 

………………………………………..

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ κ. ΓΟΝΗ 

Από: “Enta Go” <entagriva@yahoo.gr>
Προς: “protocol@agiavarvara.gr” <protocol@agiavarvara.gr> Κοιν.:
Απεσταλμένα: Πέμ, 2 Απρ, 2020 στις 22:13
Θέμα: Σχετ: Γίνεται ηλεκτρονική ταχυδρόμηση: 4019_

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣ ΔΙΑΣΕΝΤΑΣ ΓΟΝΗΣ.
Με την παρούσα επιστολή,
κ. δήμαρχε
ΥΠΟΒΆΛΛΩ:
την παραίτησή μου από την θέση του Δ.Σ όπως ήδη έχω στείλει με email, 29/03/2020. Οι λόγοι είναι καθαρά επαγγελματικοί. Ήδη βρίσκομαι και εργάζομαι στο νοσοκομείο Νάξου.

Δ . ΓΟΝΗ

……………………………………..

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!