ΚΑΠΛΑΝΗΣ: “Μέρος των ραδιοτηλεοπτικών μέσων έχει γίνει τους τελευταίους 2,5 μήνες η Αγία Βαρβάρα”

Την αρνητική συνεχή αναφορά της πόλης μας στα μαζικά μέσα ενημέρωσης ακόμα και σε εκείνα πανελλαδικής εμβέλειας, αναφέρεται σε επιστολή του ο π. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης, με αφορμή το τελευταίο περιστατικό, της συγκέντρωσης των πιστών έξω από τον Ι. Ν. του Προφήτη Ηλία, κάνοντας λόγο και για τη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Καπλάνης γράφει μεταξύ άλλων:

“Μέρος των ραδιοτηλεοπτικών μέσων έχει γίνει τους τελευταίους 2,5 μήνες η Αγία Βαρβάρα ξεκινώντας από τη σύλληψη των παιδιών στην πλατεία ΖΑΝΑΕ, συνεχίζοντας με τα μολυσματικά απορρίμματα του νοσοκομείου στους μπλε κάδους και καταλήγοντας στη συγκέντρωση των πιστών έξω από το ναό του Προφήτη Ηλία.

Δεδομένου, μέσα από διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, των γρήγορων αντανακλαστικών της δημοτικής αρχής και της ύπαρξης αστυνόμευσης στην πόλη μας δημιουργούνται κάποια ερωτήματα που αφορούν την παρουσία κι άλλοτε απουσία και των δύο.

Έτσι, διαπιστώθηκε πως τα παιδιά αποτελούν μεγαλύτερο κίνδυνο από την αλυσίδα μετάδοσης του ιού, που μαστίζει όλες τις χώρες του κόσμου…”

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΠΛΑΝΗ