Επιστολή του Δήμου στην εφημερίδα μας, για τους ελαιοχρωματισμούς του 4ου Νηπιαγωγείου

 

Λάβαμε από το Αυτοτελές Τμήμα Δημάρχου και Αντιδ/χων Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου μας, την παρακάτω επιστολή η οποία αφορά χθεσινό άρθρο μας, σχετικό με τους ελαιοχρωματισμούς  οι οποίοι γίνονται στο 4ο Νηπιαγωγείο.

Η Επιστολή έχει ως εξής (στο τέλος αυτής υπάρχει σημείωσή μας):

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Αγία Βαρβάρα 4 /4/2020

Αυτοτελές Τμήμα Δημάρχου και Αντιδ/χων
Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Αριστομένους 8
Τηλ: 213.2019365/6
Fax : 213.2019394

Προς
Εφημερίδα «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ»

Κύριε Βαμβακόπουλε,

Σε χθεσινό δημοσίευμά σας γράψατε για ελαιοχρωματισμούς που έγιναν στο 4ο νηπιαγωγείο, από συνεργείο του δήμου, με απόφαση του αντιδημάρχου κ. Σωτηρόπουλου, αφήνοντας, άθελά σας να εννοηθεί ότι επρόκειτο για επιλεκτική και χαριστική πράξη.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.

Υπάρχει εργολαβία του δήμου σε εξέλιξη για επισκευές σχολικών κτηρίων, στις οποίες επισκευές περιλαμβάνονται και ελαιοχρωματισμοί.

Έχουν ήδη βαφτεί το 1ο Γυμνάσιο, το 5ο Δημοτικό, το 4ο και 12ο Νηπιαγωγεία και πρόκειται να βαφτούν τα 3ο, 6ο, 10ο Νηπιαγωγεία, τα 1ο,4ο, 6ο, 7ο, 8ο δημοτικά και τα 2ο και 3ο Γυμνάσια και το 1ο Λύκειο.

Η Προϊσταμένη
του Αυτοτελούς Τμήματος Δημάρχου
Ματίνα Λαζαράκη

ΣΗΜΕΙΩΣΗ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ”: Αγαπητή κ. Λαζαράκη, λυπούμαστε εάν αντιληφθήκατε κάτι τέτοιο. Αυτό το έργο έπεσε στην αντίληψή μας, σε αυτό αναφερθήκαμε. Ίσως εάν η ενημέρωση και προς την εφημερίδα μας ήταν πληρέστερη – ισότιμη με άλλες, από το γραφείο σας, θα είχαμε κάνει αναφορά και στα υπόλοιπα που αναφέρεστε και σε άλλα θέματα τα οποία πληροφορούμαστε από τρίτους, αφού η “κάνουλα” ενημέρωσης προς εμάς είναι ερμητικά κλειστή συνήθως.

Με την ευκαιρία, το προαύλιο του 4ου Νηπιαγωγείου θα επισκευαστεί, υπάρχει εργολαβία;

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.