Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, από την παράταξη Γιάγκα

Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε η παράταξη του κ. Γιάγκα «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ».

Με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργούνται από την πανδημία του κορονοϊου, παρέδωσε σήμερα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από μέλη και φίλους της παράταξης, για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ενέργειες σαν αυτή, έχουν γίνει και κατά το παρελθόν, και δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο και την κοινωνική ευαισθησία της παράταξης του κ. Γιάγκα.

Θυμίζουμε τις δράσεις του εμβολιασμού των μικρών παιδιών με το εμβόλιο για τον πνευμονόκοκκου, το μαστογραφικό έλεγχο 87 περίπου γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, την ενημέρωση σχετικά με τη μόλυνση από το κουνούπι του Νείλου, τις αιμοδοσίες κλπ.

Σχετικά με την πρωτοβουλία της παράταξης του κ. Γιάγκα, μας απεστάλη το παρακάτω δελτίο τύπου:

3/4/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, 03/04/2020, εκ μέρους της παράταξης «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», ο επικεφαλής κ. Μιχάλης Γιάγκας και ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Δεδεγκίκας Βασίλειος, παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, τρόφιμα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που συγκεντρώθηκαν από μέλη και φίλους της παράταξης.

Η πρωτοβουλία αυτή, εν μέσω των περιορισμών λόγω κορονοϊου, είναι συνέχεια των δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια η παράταξη «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» και αποτέλεσμα της κοινωνικής της ευαισθησίας.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους της παράταξης για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, για την παροχή προμηθειών πρώτης ανάγκης.