Επίθεση Γιάννη Πουλάκη σε Γιώργο Καπλάνη μέσω επιστολής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Αγία Βαρβάρα 31/3/2020

Αριστομένους 8
Τηλ: 213.2019365/6
Fax : 213.2019394

Προς Τοπικό Τύπο

Διάβασα την ψευδέστατη και κακοηθέστατη ανακοίνωση του κ. Καπλάνη.

Φαίνεται ότι στον μακάριο ύπνο του, τα είδε σε όνειρο όσα γράφει.

Ο δήμος μας έχει προμηθευτεί ΟΛΑ τα μέσα ατομικής προστασίας πολύ έγκαιρα και σε επαρκείς ποσότητες. Μπορεί να ήταν στην αγορά δυσεύρετα και ακριβά αλλά στιγμή δεν έλειψαν, ούτε οι μάσκες, ούτε τα γάντια, ούτε τα απολυμαντικά, ούτε οι στολές, ούτε τίποτα. Αυτό το γνωρίζουν και όλοι οι εργαζόμενοι και όλοι οι επισκέπτες των υπηρεσιών και όλοι οι δημότες από τις φωτογραφίες που αναρτώνται και από τη συναναστροφή με τους εργαζόμενους αλλά και όλοι οι σύμβουλοι που παρακολουθούν τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του δήμου και όσοι παρακολουθούν το «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Ψευδέστατο επίσης ότι συλλέγουμε μολυσματικά από το νοσοκομείο. Το νοσοκομείο τηρεί όλους τους κανόνες ασφαλούς διαχείρισης μολυσματικών απορριμμάτων. Τα μολυσματικά τα συλλέγει ειδική υπηρεσία διαχείρισης, χωρίς την εμπλοκή του δήμου και των εργαζομένων του. Το ίδιο κάνει και το θεραπευτήριο χρονίων παθήσεων. Ο δήμος συλλέγει τα απλά σύμμικτα του Θεραπευτηρίου, τα οποία τοποθετούνται σε μπλέ κάδους ανακύκλωσης, αλλά συλλέγονται με τα σύμμικτα απορρίμματα. Ο κ. Καπλάνης ξέρει πολύ καλά γιατί χρησιμοποιούνται οι μπλε κάδοι για κοινά απορρίμματα. Ο ίδιος τους είχε τοποθετήσει γιατί δεν είχε πράσινους. Το θράσος του φθάνει στο σημείο να μας κατηγορεί για τα λάθη του, που δεν προλάβαμε να διορθώσουμε. Ποιος μιλάει!!! Είχε καιρό να φανεί και έπρεπε κάτι να κάνει, κάτι να πεί..

Ντροπή! Φτηνός λαϊκισμός και μικροψυχία.

Ας δούμε όμως την έννοια της αρχαίας ελληνικής λέξης μικροψυχία. Ιδιότητα του μικρόψυχου είναι η έλλειψη σθένους και μεγαλοσύνης . Κατά τον Αριστοτέλη μάλιστα , είναι η αδυναμία της ψυχής να προξενήσει κάτι το ωφέλιμο ή κρίσιμο. Δεν μπορεί να προξενήσει δηλαδή, ούτε ευτυχία αλλά ούτε και ατυχία , ούτε τιμή , ούτε και ατιμία. Απολύτως ανάξιος δηλαδή.

Γιάννης Πουλάκης
Αντιδήμαρχος πόλης
Αγίας Βαρβάρας