Παραίτηση της κ. Έντας Γονή από Δημοτική Σύμβουλος

Με ανοικτή επιστολή της προς τους συμπολίτες μας η Δημοτική Σύμβουλος κ. Έντα Γονή, ανακοινώνει την παραίτησή της από το αξίωμά της, για επαγγελματικούς λόγους.

Τη θέση της παίρνει ο κ. Δεδεγκίκας.

Η κ . Γονή αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της:

“Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, η ανάμειξη μου στα κοινά, και η εμπιστοσύνη που μου δείξατε, είχε σαν μοναδικό στόχο και σκοπό την προσφορά στην πόλη μου και στους πολίτες της.

Είχα την τιμή και την χαρά, να είμαι στην παράταξη, ενός ανθρώπου του Μιχάλη Γιάγκα, ο οποίος διακρίνεται για το ήθος του και την άδολη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ με εξαίρετους συναδέλφους τόσο στην παράταξη, όσο και στα Δημοτικά συμβούλια. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους εσάς που με την ψήφο σας τιμήσατε, τόσο εμένα, όσο και την παράταξη του Μ. Γιάγκα «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ».

Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνυποψήφιους μου που πορευτήκαμε μαζί αυτό το ταξίδι και δώσαμε έναν όμορφο και αξιοπρεπή αγώνα. Όλοι ιδιαίτεροι και με Ήθος. Αναγνωρισμένοι, ο καθένας, στο τομέα του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τέλος, τους εκλεγμένους Δημ. Συμβούλους, Νίκο Πιερακέα και Σταυρούλα Μπαντούνα, για την άριστη συνεργασία και την ομοψυχία , τόσο εντός, όσο και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου. Για τον κο ΓΙΑΓΚΑ, τι να πω, ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ σε όλους τους τομείς”.

Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ κ. ΕΝΤΑΣ ΓΟΝΗ