» Ο κορωνοϊός αναβάλλει τις δίκες μεταξύ Γιάγκα, Μίχου, Σωτηρόπουλου και Ρεμπή

Ο κορωνοϊός αναβάλλει τις δίκες μεταξύ Γιάγκα, Μίχου, Σωτηρόπουλου και Ρεμπή


Αναβλήθηκε, λόγω κορωνοϊού, η εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε ο κ. Γιάγκας κατά του κ. Μίχου και η οποία είχε προσδιοριστεί να γίνει την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μίχος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της 22ας Οκτωβρίου 2019 αποκάλεσε τον κ. Γιάγκα «Βρωμερό και άθλιο συκοφάντη» και «μέλος συμμορίας λάσπης». Γι΄ αυτούς τους χαρακτηρισμούς ο κ. Γιάγκας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή.

Αναβολή επίσης θα έχουν άλλες δύο δίκες, εξ αιτίας του κορωνοϊού.

Η μία, αφορά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση του κ. Μίχου κατά του Γιώργου Ρεμπή, για σχόλια που είχε αναρτήσει ο δεύτερος κατά του σημερινού δημάρχου στο διαδίκτυο και έχει προγραμματιστεί να γίνει την Τρίτη 31 Μαρτίου.

Η άλλη δίκη, που έχει προσδιοριστεί για την 30η Απριλίου, αφορά αγωγή του κ. Γιάγκα κατά του κ. Σωτηρόπουλου.

Έχει υποβληθεί για τους ίδιους λόγους με αυτούς κατά του κ. Μίχου (συκοφαντική δυσφήμιση), επειδή ο κ. Σωτηρόπουλος είχε χρησιμοποιήσει στην ίδια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χαρακτηρισμούς, οι οποίοι κατά τον κ. Γιάγκα ήταν συκοφαντικοί κατά του προσώπου του.

Η αναστολή της λειτουργίας των δικαστηρίων πήρε ήδη παράταση μέχρι 10 Απριλίου.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!