Χριστιάνα Κρεββατά: “Ηγεμονίες και μονόπλευρες παραχωρήσεις”

Βρισκόμουν σε δίλημμα για το αν πρέπει τέτοιες μέρες να μιλήσω για θέματα που φαίνονται μακρινά τη στιγμή που κινδυνεύουν δισεκατομμύρια ζωές, αλλά κάποιοι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να υποσκάψουν όση αλήθεια έχει απομείνει ζωντανή.

Αν και οι ίδιοι δηλώνουν ότι χρειάζεται να διακοπεί η «προεκλογική» περίοδος, όπως όλοι χαρακτηρίζουν την κατάσταση που επικρατεί στην Αγία Βαρβάρα μέχρι και σήμερα, αυτοαναιρούνται για ακόμη μία φορά μιας και δεν σταματούν να κατακρίνουν και να σχολιάζουν πρώην δημάρχους, αντιπολιτεύσεις, προηγούμενες διοικήσεις και πολιτικούς αντιπάλους. Βλέπετε στην πραγματικότητα υποστηρίζουν τη μονομερή διακοπή αυτού του «πολέμου», διότι θέλουν την απραξία κι αβουλία της αντιπολίτευσης και γενικότερα οποιουδήποτε εκφράζει κάτι μη συμβατό με τα δεδομένα της νυν δημοτικής αρχής ή ακόμα περισσότερο όταν παρουσιάζει την αλήθεια.

Δυστυχώς, αυτό που φέρεστε να υποστηρίζετε δεν είναι εφικτό, επειδή ακριβώς ζητάτε μόνο από άλλους να βάλουν πλάτη στις «εντολές» που τους έδωσαν οι πολίτες με την ψήφο τους με σκοπό να αναδείξετε τον ηγέτη σας. Η παθητικότητα, που μας παρουσιάζετε, για την οποία υπερηφανεύεστε μάλιστα, δεν σας τιμά.

Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή… Ξεκινήστε λοιπόν!

(Επειδή είναι αρκετά πιθανό ότι θα μου επισημανθεί η κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε, όπως είπα και στην αρχή την έχω αντιληφθεί αλλά ούτε ειδικός είμαι ούτε έχω τις απαραίτητες γνώσεις για να μιλήσω για την πανδημία του κορονοϊού που πλήττει όλον τον κόσμο. Μένουμε σπίτι, ακολουθούμε τις υποδείξεις των αρμοδίων και δεν εμποδίζουμε το δύσκολο έργο τους).

Χριστιάνα  Κρεββατά