» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού

– Το γνωστό σε όλους νομαρχιακό νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» ρίχνεται στη μάχη κατά του κορωνοϊού .

– Το κεντρικό κτίριο «μεταμορφώθηκε» σε χρόνο ρεκόρ – Δείτε το πριν και το μετά

– Λίγα λόγια, πολλή δουλειά και ένα μεγάλο ευχαριστώ προκαταβολικά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αναφέρει η Διοικήτρια κ. Φωτεινή Βρύνα. 

Και αυτή η πρώτη μάχη δε θα μπορούσε να δίνεται αλλού, παρά στα Νοσοκομεία της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά.

Ξεκινώντας το οδοιπορικό μας από το προσφάτως ανακαινισμένο Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα».

Μέσα σε λίγες μέρες, ανασκευάστηκε ένα από τα κεντρικά κτίρια του Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα, προκειμένου να παραδοθεί τη Δευτέρα στο ΕΣΥ, για νοσηλεία ήπιων και μέτριων περιστατικών κορωνοϊού.

Η Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Φωτεινή Βρύνα, σε άψογη συνεργασία με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Χρήστο Ροϊλό και με τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας κατάφεραν σε χρόνο ρεκόρ να παραδώσουν πάνω από 50 κλίνες νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό, οι 2 εκ των οποίων αποτελούν κλίνες μονάδας αυξημένης φροντίδας.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει στελεχωθεί με έμπειρα και ικανά στελέχη από νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ, τα οποία θα σηκώσουν το βάρος των επόμενων εβδομάδων.

ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ

Τα πολλά λόγια είναι περιττά για το πώς ήταν το νοσοκομείο όταν το παρέλαβε η νέα διοίκηση και το πώς παραδίδεται σήμερα!

 

H ανακαίνιση ολοκληρώθηκε σε περίπου 20 μέρες!

 

ΒΡΥΝΑ: «Λίγα λόγια, πολλή δουλειά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό!»

Σε προσπάθειά μας να συνομιλήσουμε με την κ. Βρύνα για το μείζον θέμα της παγκόσμιας και ελληνικής επικαιρότητας, τον κορωνοϊό, αξίζει να σημειωθεί ότι μας ζήτησε ευγενικά να μην μπούμε σε διαδικασία μίνι συνέντευξης, καθώς για εκείνη αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η 100% προετοιμασία του νοσοκομείου για τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και μόνο, οπότε και θα υποδεχτεί τους πρώτους ασθενείς με Κορωνοϊό.

Ενώ μας χαιρέτησε με μια φράση που αναδεικνύει την ταπεινότητα που τη διακρίνει αλλά και ότι έχει πλήρη συναίσθηση του δύσκολου έργου που καλείται να φέρει εις πέρας:

«Τώρα δε χρειάζεται να μιλάμε, αλλά να πράττουμε, για όλους εκείνους που μας έχουν ανάγκη. Θα έχουμε όλο το χρόνο να τα πούμε στο προσεχές μέλλον, όταν με το καλό περάσει αυτή η πρωτοφανής μπόρα.
Λίγα λόγια, πολλή δουλειά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Έως τότε εσείς ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ και εμείς ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ την υγεία σας. Να είστε καλά
».

Πηγή: piraeuspress.gr

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!