» Δώρο Πάσχα για τους εργαζόμενους ΟΤΑ ζητά δήμαρχος

Δώρο Πάσχα για τους εργαζόμενους ΟΤΑ ζητά δήμαρχος

Με επιστολή του στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας ζητά την καταβολή δώρου Πάσχα για τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Πολιτική και στην Καθαριότητα.

doropasha

Ο Δήμαρχος εξηγεί ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων έχουν ξεπεράσει εαυτούς καθώς εργάζονται νυχθημερόν σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες για να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού, αλλά και βοηθώντας τις ευπαθείς ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης καταγγέλλοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν εξήγγειλε την καταβολή δώρου Πάσχα για τους εργαζομένους στους ΟΤΑ που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προάσπισης της Δημόσια Υγείας, εξαπέλυσε προ ολίγων ημερών  η ΠΟΠ – ΟΤΑ. «Παρ’ όλα αυτά ο Πρωθυπουργός στο Διάγγελμά του ξέχασε τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ και όχι μόνο δεν τους συμπεριέλαβε στις παροχές αλλά ούτε καν τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην δοκιμαζόμενη σήμερα κοινωνία. Καλούμε τον Υπουργό αλλά και την ΚΕΔΕ να πάρουν άμεσα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων αλλά και να συμπεριληφθούν στις παροχές που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός», σημείωνε στην ανακοίνωσή της η ΠΟΠ-ΟΤΑ.

Πηγή: aftodioikisi.gr

 

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!