ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ: «Αδιόρθωτοι και Αμετανόητοι»

17/3/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αδιόρθωτοι και Αμετανόητοι

Η παράταξη «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» αποφάσισε, λόγω των σημαντικών γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα μας (μεταναστευτικό – κορονοϊός), να αποφύγει να ασκήσει κριτική στις ενέργειες και τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής.

Όλα όμως έχουν ένα όριο.

Αναγκαζόμαστε σήμερα να καταγγείλουμε τη Δημοτική Αρχή, γιατί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 14:50 έστειλε πρόσκληση με e-mail στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής για συνεδρίαση, έστω δια περιφοράς, στις 15:00 !!!!!.

Δηλαδή μετά από 10 λεπτά.

Είναι σαφές ότι η πρόσκληση ήταν προσχηματική. Η συμμετοχή του εκπροσώπου μας κ. Πιερακέα στη συνεδρίαση της επιτροπής ήταν αδύνατη.

Ουσιαστικά δεν ειδοποιήθηκε, ούτε ενημερώθηκε.

Από τα τέσσερα (4) θέματα που περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη κανένα δεν είχε αυτόν τον υπερεπείγον χαρακτήρα.

Δύο μάλιστα θέματα περιλαμβάνονται σε προηγούμενη πρόσκληση (αρ. 5) που στάλθηκε στην Οικονομική Επιτροπή στις 13 Μαρτίου για να συνεδριάσει, πάλι δια περιφοράς, την Τετάρτη 18 Μαρτίου, ώρα 9 το πρωί.

Γίνεται φανερό για μια ακόμη φορά ότι η διοίκηση Μίχου προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκλείσει την αντιπολίτευση από τη συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων. Δείχνει την απαξίωση προς τα συλλογικά όργανα και την απέχθεια στο σεβασμό των δημοκρατικών λειτουργιών.

Συνεχίζει να παραμένει αδιόρθωτη.