» Στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή Γιάγκα κατά Σωτηρόπουλου, στις 30 Απριλίου

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή Γιάγκα κατά Σωτηρόπουλου, στις 30 Απριλίου

Μπορεί η συζήτηση της Αγωγής Γιάγκα κατά Μίχου να μη πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών, λόγω του λουκέτου στα δικαστήρια εξ΄ αιτίας του Κορονοϊού, αλλά μία άλλη αγωγή του Μιχάλη Γιάγκα κατά του Αντιδημάρχου κ. Σωτηρόπουλου ενδεχομένως να γίνει, αφού έχει οριστεί για την 30 Απριλίου 2020, ημέρα Πέμπτη.

Ο κ. Γιάγκας έχει υποβάλλει και μηνύσεις κατά των δύο παραπάνω για συκοφαντική δυσφήμιση, σχετικά με τις φράσεις με τις οποίες τον αποκάλεσαν, κατά τη διάρκεια  συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας στις 22 Οκτωβρίου 2019.

ΜΙΧΟΣ ΚΑΤΑ ΡΕΜΠΗ

Υπενθυμίζουμε πως για την Τρίτη 31 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη μία άλλη υπόθεση για εκδίκαση, εάν έχουν ανοίξει τα δικαστήρια.

Αφορά την μήνυση του κ. Μίχου κατά του κ. Ρεμπή.

Ο Δήμαρχος έχει καταθέσει μήνυση κατά του π. Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας για συκοφαντική δυσφήμιση, εξ΄ αιτίας σχολίων που ανάρτησε στο διαδίκτυο, για διάφορα θέματα που αφορούν την πόλη μας.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!