» Κορονοϊός: Χαμός στα σούπερ μάρκετ! – Αδειάζουν τα ράφια, ουρές στα ταμεία

Κορονοϊός: Χαμός στα σούπερ μάρκετ! – Αδειάζουν τα ράφια, ουρές στα ταμεία


Πανικός επικρατεί στα Σούπερ Μάρκετ από το πρωί του Σαββάτου σε ολόκληρη τη χώρα, όπως και στην πόλη μας. Εκατοντάδες άνθρωποι περιμένουν στην ουρά, ενώ τα ράφια αδειάζουν με εξωφρενικούς ρυθμούς.

Τα σούπερ μάρκετ τα οποία έχουν μείνει ανοικτά μετά το λουκέτο στα μαγαζιά που αποφάσισε η κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός, δέχονται μεγάλες πιέσεις και υπάρχει μεγάλος συνωστισμός πελατών.

Ο κόσμος έχει κατακλύσει τα σούπερ μάρκετ παρά το γεγονός πως αυτό μπορεί να σημάνει υγειονομική βόμβα καθώς δεκάδες, ακόμη και εκατοντάδες άνθρωποι βρίσκονται σε κλειστούς χώρους και ενώ ο κορονοϊός απειλεί.

Αρνητικό χαρακτηριστικό πάντως είναι πως όποιος βρει κάτι από ένα είδος σε απόθεμα (πχ. μαντηλάκια ή γάντια) τα παίρνει όλα, χωρίς να σκέφτεται πως μπορεί να είναι χρήσιμο και για κάποιους άλλους ανθρώπους.

Είναι πολύ πιθανό, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να καταρρεύσει σύντομα η εφοδιαστική αλυσίδα και τα σούπερ μάρκετ να μην προλαβαίνουν να ανεφοδιαστούν.

Σημειώνουμε πως εκτός του υγειονομικού κινδύνου, οι ελλείψεις και  η υπερκατανάλωση ευνοούν την αύξηση των τιμών των αγαθών και την  αισχροκέρδεια αρκετές φορές.

Πάντως  αποτελεί ειρωνεία πως έκλεισαν μαγαζιά και καφετέριες για να μην συνωστίζεται ο κόσμος και στα σούπερ μάρκετ γίνεται χαμός στις ουρές και στις κοντινές επαφές…

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!