Το κλείσιμο των Σχολείων, πρώτης τάξεως ευκαιρία για επισκευές και έργα σε αυτά

Η Διακοπή λειτουργίας των Σχολείων όλων των βαθμίδων και στην πόλη μας, εξ΄ αιτίας του Κορονοϊού, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το Δήμο να κάνει επισκευές σε αυτά και να λύσει διάφορα προβλήματα που χρονίζουν και χρειάζονται χρόνο για να γίνουν.

Ένα από τα Σχολεία αυτά είναι και το 4ο Νηπιαγωγείο, στο οποίο έχει γνωστοποιηθεί πως χρειάζονται περίπου δέκα ημέρες εργασιών για το ξήλωμα του ακατάλληλου και επικίνδυνου προαυλίου και την κατασκευή νέου και ασφαλούς.

Φυσικά δεν είναι μόνο το παραπάνω Νηπιαγωγείο από τα σχολεία της πόλης μας που χρειάζονται να γίνουν επισκευές και έργα.

Είναι το Β΄ Δημοτικό με προβλήματα στο προαύλιο, τον ελαιοχρωματισμό του εξωτερικά, την επικίνδυνη σκάλα από τη Στέφανου Σαράφη που χρησιμοποιούν οι μαθητές άλλα και κάτοικοι κ.ά.

Είναι το Α΄Λύκειο με τα θέματα που έβαλαν πρόσφατα οι μαθητές του, κατά τη διάρκεια των καταλήψεων σε αυτό, για τις υγρασίες και τα νερά που στάζουν σε διάφορα σημεία ιδιαιτέρως στο γυμναστήριο κ.ά.

Ο Δήμος λοιπόν ας εκμεταλλευτεί αυτές τις βδομάδες που τα Σχολεία θα είναι κλειστά και ας κάνει τις απαραίτητες εργασίες σε αυτά και σε όλα όσα χρειάζονται μικροέργα και επισκευές.