“Χοντραίνει” η λεκτική διαμάχη Σωτηρόπουλου – “Συνδικαλιστικής Ανατροπής”

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς αντιδικίας μεταξύ του Αντιδημάρχου κ. Σωτηρόπουλου και της Παράταξης των εργαζομένων στο Δήμο “Συνδικαλιστική Ανατροπή”.

Αιτία, ανακοίνωση της παράταξης στην οποία εγένετο αναφορά στη δίκη Καπλάνη και εργαζομένης στο Δήμο, μετά από καταγγελία των Φέγγη, Σωτηρόπουλου και Βασιλάκου, για είσπραξη επιδόματος ευθύνης από την εργαζόμενη, το οποίο δήθεν δεν  εδικαιούτο.

Καπλάνης και εργαζόμενη αθωώθηκαν πανηγυρικά και η συνδικαλιστική παράταξη σχολίασε το γεγονός με ανακοίνωσή της, επισυνάπτοντας απόσπασμα δήλωσης, όπως υποστηρίζει, του κ. Σωτηρόπουλου στο δικαστήριο.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος την Παρασκευή 6 Μαρτίου αντέδρασε, με όσα η ανακοίνωση υποστηρίζει ότι εκείνος, κατέθεσε στο δικαστήριο και με επιστολή του προς την “Συνδικαλιστική Ανατροπή Εργαζομένων Δήμου Αγίας Βαρβάρας”, ζητά να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη αλλιώς θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.

Την Δευτέρα 9 Μαρτίου η “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τους ΟΤΑ” με μακροσκελέστατη ανακοίνωσή της επιτέθηκε κατά του κ. Αντιδημάρχου και της αξίωσής του για δημόσια συγγνώμη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην ανακοίνωσή της:

“Ως αρμόδιος πολιτικός Προϊστάμενος ας ασχοληθεί με ευθύνη λύνοντας προβλήματα εργαζομένων και παιδιών και ας αφήσει απειλές και εκφοβισμούς που δεν «πιάνουν τόπο».

Φυσικά, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να πράξει όπως επιθυμεί. Του προτείνουμε όμως να το σκεφτεί διπλά, αναλαμβάνοντας και τις συνέπειες των πράξεών του!!!

Καλούμε επίσης τον πολύπειρο Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο να συνετίσει τον Αντιδήμαρχο του. Γνωρίζουμε πως τέτοιες πρακτικές δεν μπορεί να έχουν την συναίνεσή του… Εκτός  εάν!!!

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 11 Μαρτίου, ο κ. Σωτηρόπουλος επανήλθε με νέα απάντησή του προς τους εργαζόμενους, μεγιστοποιώντας το χάσμα μεταξύ τους, αφού χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς, προς τους εκπροσώπους της πλειοψηφούσας παράταξης του Σωματείου των εργαζομένων του Δήμου.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Πάντως μετά τη σημερινή ανοικτή επιστολή του κ. Αντιδημάρχου προς την παράταξη “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”, υπάρχει η εκτίμηση πως  ο κ. Σωτηρόπουλος δεν θα προχωρήσει νομικά το θέμα, παρά την εκφρασθείσα απειλή του για προσφυγή στη δικαιοσύνη…