O Δημ. Συμβουλος κ. Χρυσάντζας ομιλητής σε συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ 5ΕΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

Από τις 22 έως 25 Οκτωβρίου, λαμβάνει μέρος στην Αθήνα το 5ετές συνέδριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (W.H.O.) που αφορά την Ευρώπη. Οι πόλεις οι οποίες γίνονται δεκτές στις εργασίες του συνεδρίου, επιλέγονται από ειδική επιτροπή η οποία εδράζει στο Ευρωπαϊκό γραφείο του οργανισμού στη Δανία.

Η πόλη μας μετέχει στις εργασίες του συνεδρίου με πολλαπλό ρόλο. Με δύο γραπτές εργασίες οι οποίες έγιναν δέκτες από την επιτροπή του Οργανισμού, αλλά και από την προφορική εργασία η οποία μας ζητήθηκε στα πλαίσια του συνεδρίου.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας, ιατρό Χρυσάντζα Ηρακλή.

Ο δήμος μας καλείται να παρουσιάσει τις μεθόδους αλλά και τον απολογισμό του σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας, πρόληψης και δημόσιας υγείας.

Αποτελεί δε μεγάλη τιμητική διάκριση η ενεργός συμμετοχή της Αγίας Βαρβάρας σε παγκόσμιο συνέδριο και δικαιώνει τις πολιτικές αποφάσεις των προηγούμενων χρόνων, αλλά και τους κόπους των ανθρώπων (δημοτικών υπαλλήλων και εθελοντών) που προσφέρουν καθημερινά στους συμπολίτες μας, στα δύσκολα χρόνια που διανύει η χώρα μας και κυρίως οι λαϊκές συνοικίες όπως η δική μας.