“ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”: “Ο Λάμπρος Μίχος να συνετίσει τον Αντιδήμαρχό του (Σωτηρόπουλο)

Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής της “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους ΟΤΑ, με πυκνογραμμένη ανακοίνωση – απάντηση, στην ανοικτή επιστολή του Αντιδημάρχου κ. Σωτηρόπουλου, προς τη συνδικαλιστική Παράταξη Αγίας Βαρβάρας “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”, για να ζητήσουν συγγνώμη σχετικά με προγενέστερη δική τους στην οποία ανέφεραν τι κατέθεσε ο κ. Αντιδήμαρχος στη δίκη του Καπλάνη και εργαζόμενης, οι οποίοι αθωώθηκαν και οι δύο πανηγυρικά, προειδοποιούν  τον κ. Σωτηρόπουλο να το σκεφτεί διπλά εάν κινηθεί δικαστικά εναντίον της συνδικαλιστικής παράταξης της πόλης μας.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

“Ως αρμόδιος πολιτικός Προϊστάμενος ας ασχοληθεί με ευθύνη λύνοντας προβλήματα εργαζομένων και παιδιών και ας αφήσει απειλές και εκφοβισμούς που δεν «πιάνουν τόπο».

Φυσικά, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να πράξει όπως επιθυμεί. Του προτείνουμε όμως να το σκεφτεί διπλά, αναλαμβάνοντας και τις συνέπειες των πράξεών του!!!

Καλούμε επίσης τον πολύπειρο Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο να συνετίσει τον Αντιδήμαρχο του. Γνωρίζουμε πως τέτοιες πρακτικές δεν μπορεί να έχουν την συναίνεσή του… Εκτός  εάν!!!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ