Σωτηρόπουλος μήνυμα προς συνδικαλιστές, πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη, εάν δεν ζητήσουν δημόσια συγγνώμη

Εχθές Πέμπτη 5 Μαρτίου δημοσιεύσαμε ανακοίνωση της Παράταξης “Συνδικαλιστική Ανατροπή Εργαζομένων Δήμου Αγίας Βαρβάρας”, η οποία έκανε αναφορά στο δικαστήριο της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου, με κατηγορούμενους τον π. Δήμαρχο κ. Καπλάνη και εργαζομένη σε Παιδικό Σταθμό, μετά από καταγγελία των κ.κ. Φέγγη, Σωτηρόπουλο και Βασιλάκο, για δήθεν καταβολή επιδόματος ευθύνης που λάμβανε η εργαζόμενη, χωρίς να το δικαιούται.

Το τριμελές Πλημμελειοδικείο αθώωσε πανηγυρικά Καπλάνη και εργαζόμενη και η συνδικαλιστική παράταξη σχολίασε με την ανακοίνωσή της σχετικά το αποτέλεσμα και όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος δεν συμφωνεί με όσα η ανακοίνωση υποστηρίζει ότι εκείνος, κατέθεσε στο δικαστήριο και με επιστολή του προς την “Συνδικαλιστική Ανατροπή Εργαζομένων Δήμου Αγίας Βαρβάρας”, ζητά να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη αλλιώς θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αγία Βαρβάρα, 5 Μαρτίου 2020

Προς
Παράταξη: Συνδικαλιστική Ανατροπή Εργαζομένων
Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Θέμα: Σχετικά με την από 3/3/2020 ανακοίνωσή σας

Την Τρίτη 3/3/2020 η παράταξή σας, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι μετά από σχετική ερώτηση της Προέδρου του δικαστηρίου το οποίο την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου εκδίκασε προσφυγή την οποία είχα καταθέσει μαζί με δύο ακόμη δημοτικούς συμβούλους κατά του πρώην δημάρχου, έδωσα την απάντηση: «δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα εργαζόμενο», την οποία έχετε μάλιστα εντός εισαγωγικών, δηλαδή δίνετε στον αναγνώστη να καταλάβει ότι την έχετε μεταφέρει αυτολεξεί και τη συνοδεύετε μάλιστα με πολλά θαυμαστικά για να του δημιουργήσετε εντυπώσεις και να τον φορτίσετε συναισθηματικά.

Το γεγονός αυτό ουδέποτε συνέβη, είναι ψευδές, συκοφαντικό και έχει σκοπό να με βλάψει.

Έχω αδιάψευστα στοιχεία στην κατοχή μου που αποδεικνύουν ότι δεν έδωσα καμία τέτοια απάντηση.

Για το λόγο αυτό, σας καλώ άμεσα να ανακαλέσετε την ανακοίνωσή σας και να μου ζητήσετε δημόσια συγγνώμη, διότι διαφορετικά θα αναγκαστώ να αποτανθώ στη δικαιοσύνη.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ