Υπάρχουν ελλείψεις στο γήπεδο – Όπως είναι ΔΕΝ παίρνει άδεια για επίσημους αγώνες

Την περασμένη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ έκοψε την πίτα της και ο Δήμαρχος έδωσε στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Μαγαλιό, την άδεια λειτουργίας του γηπέδου στα Ριμινίτικα, την οποία έκδωσε ο ίδιος ο Δήμος και υπογράφει ο ίδιος ο κ. Μίχος.

Για να μπορεί όμως να δίνει επίσημους αγώνες η ομάδα, πρέπει να έρθει επιτροπή από την ΕΠΣΑ, να κάνει ελέγχο στις εγκαταστάσεις (αποδυτήρια, περίφραξη, ασφάλεια κλπ) και εφ΄ όσον όλα είναι εντάξει, να δώσει την άδεια.

Πάντως έως τώρα, άνθρωποι της ομάδας  έχουν ενδοιασμούς όπως πληροφορηθήκαμε, εάν η ΕΠΣΑ   επισκεφθεί το γήπεδο προκειμένου να εγκρίνει τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων και μείνει ικανοποιημένη από την κατάσταση που είναι αυτό.

Εχθές το βράδυ, Τρίτη 3 Μαρτίου, επισκεφτήκαμε το γήπεδο και πληροφορηθήκαμε πως τα αποδυτήρια δεν έχουν πάγκους. Στην περίφραξη υπάρχουν τρύπες που πρέπει να κλείσουν. Το γήπεδο δεν έχει απινιδωτή, δεν έχει φορείο, φαρμακείο  και άλλες μικροελλείψεις, που είναι ικανές όμως να προκαλέσουν την αρνητική απάντηση της ΕΠΣΑ.

Επίσης οι προβολείς έχουν σημαντικό πρόβλημα με τους μετασχηματιστές, οι οποίοι υπερθερμαίνονται και συχνά σβήνουν…

Ας κρατήσουν λοιπόν οι χοροί και οι ζητωκραυγές και ας γίνουν οι σημαντικές προμήθειες και εργασίες που υπολείπονται, ώστε να μπορεί να πάρει άδεια για επίσημους αγώνες το γήπεδο.

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε πως η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή Περιστερίου στις 3 το μεσημέρι, στο γήπεδο του ΗΦΑΙΣΤΟΥ.

“Ολοι οι αγώνες είναι τελικοί για την ομάδα μας και πρέπει να τους κερδίσουμε για να βγούμε πρωταθλητές και κατ΄ επέκταση να ανέβουμε στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΑ”, μας είπε ο Τάκης Γιαννόπουλος, προπονητής της ΑΠΕ, ο οποίος με τους συνεργάτες του προσπαθούν να κρατούν τους αθλητές τους προσγειωμένους και προσεκτικούς.