Το γήπεδο στα Ριμινίτικα μπορεί να αδειοδοτηθεί πλέον – Οι εξέδρες στο μέλλον

Το βράδυ της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος κ. Μίχος έδωσε αντίγραφο της απόφασης του Δήμου για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Ριμινίτικα, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε αυτό, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ με την απόφαση αυτή θα απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές (ΕΠΣΑ) προκειμένου το γήπεδο να πάρει άδεια για να δίνει επίσημους αγώνες.

Την ικανοποίηση των ανθρώπων της ΑΠΕ, μετρίασε όμως μία άλλη παλαιότερη ανακοίνωση του κ. Μίχου η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί στην ώρα της.

Ο λόγος για τις κερκίδες (εξέδρες) οι οποίες κατά τον κ. Μίχο έως τα τέλη του Φλεβάρη, που τελειώνει σήμερα, θα είχαν ολοκληρωθεί, ενώ ούτε καν έχει διαμορφωθεί ο χώρος που θα τοποθετηθούν και οι οπαδοί και φίλοι της ομάδας που την ακολουθούν στους αγώνες. θα είναι αναγκασμένοι να είναι επί δίωρο και πλέον όρθιοι για να παρακολουθήσουν τον κάθε αγώνα.

Ο κ. Μίχος εχθές ανακοίνωσε πως θα κατασκευαστούν το καλοκαίρι…