Αναβλήθηκε το θέμα μεταφοράς Δομών και εργαζομένων από το Δήμο στη ΔΗΚΕΑΒ

Η Διοίκηση του Δήμου έφερε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, την πρόταση να μεταφερθούν δύο Παιδικοί Σταθμοί από το Δήμο στη ΔΗΚΕΑΒ με τους εργαζόμενους σε αυτούς, φυσικά να αλλάζουν εργασιακό καθεστώς.

Η πρόταση αυτή βρήκε τους εργαζόμενους αντίθετους και παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση, υποστηρίζοντας πως η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, σημαίνει για εκείνους επιστροφή σε “καθεστώς ομηρίας”, που βίωσαν επί πολλά χρόνια.

Ο Πρόεδρος του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου κ. Γιώργος Οικονόμου εξέφρασε την αντίθεσή του στις προθέσεις του Δήμου, με απόλυτο τρόπο.

Στη συνεδρίαση παρών και ο εκπρόσωπος της ΠΟΕ – ΟΤΑ,  Γραμματέας της κ. Γιάννης Τσούνης ο οποίος αναφέροντας  συγκεκριμένες διατάξεις αντέκρουσε τα επιχειρήματα του Δήμου, για τη μεταφορά των δομών και των εργαζομένων στη ΔΗΚΕΑΒ, με αποτέλεσμα η Διοίκηση να αναβάλλει το θέμα για το άμεσο προσεχές μέλλον, προκειμένου ο κ. Τσούνης να προσκομίσει εγγράφως τα όσα υποστήριξε και ο Δήμος να ματαιώσει την πρόθεσή του.