» Συνάντηση Μίχου με Γονείς και τη διεύθυνση του Β΄ Δημοτικού Σχολείου

Συνάντηση Μίχου με Γονείς και τη διεύθυνση του Β΄ Δημοτικού Σχολείου

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος κ. Μίχος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Σωτηρόπουλο και Βουρλιώτη και την διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Σέργη, επισκέφτηκαν το Β΄ Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας.

Εκεί τους περίμεναν ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Χατζηευθυμίου και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Αφορμή της συνάντησης ήταν η επιμονή του Συλλόγου να επισκευαστεί η σκάλα που οδηγεί από την οδό Στέφανου Σαράφη στο Σχολείο και είναι επικίνδυνη λόγω κυρίως της ολισθηρότητας της και διάφορων σιδερένιων σκουριασμένων αντικειμένων που υπάρχουν στα σκαλοπάτια.

Επίσης του εξέθεσαν διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στο προαύλιο με τους δύο τύπους δάπεδο που έχει, του ζήτησαν να βαφτεί εξωτερικά το Σχολείο και άλλα τεχνικά θέματα.

Μετά από συζήτηση, ο Σύλλογος έδωσε στον κ. Δήμαρχο την ευκαιρία να πληροφορηθεί την αναγκαιότητα επισκευής της σκάλας, την οποία χρησιμοποιούν καθημερινά οι μαθητές, αλλά και κάτοικοι και δεσμεύτηκε ως προς την επισκευή της.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!