Μιχάλης Πλαστήρας: “Μόνο “άδολοι υπηρέτες” δεν είστε, κύριε Μίχο!”

Κύριε Λάμπρο Μίχο

Για να είναι κάποιος αντιδήμαρχος “Άδολος υπηρέτης”, θα έπρεπε να συνεισφέρει στο ταμείο του Δήμου, τον παχυλό μισθό των 1700 ευρώ, αφού και την οικονομική ευχέρεια έχει και μπορεί και συνεχίζει να διατηρεί την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Οι δημότες της Αγίας Βαρβάρας σας τίμησαν με τη ψήφο τους επί 5 τετραετίες κι έτσι σας βοήθησαν να εξασφαλίσετε τη σύνταξη του δημάρχου και το εφάπαξ αυτής, παράλληλα με την επαγγελματική σας ιδιότητα και οσονούπω (αν δεν έχει γίνει ήδη), τη σύνταξη του δικηγόρου.

Καλό θα ήταν να διαβάσετε και να παραδειγματιστείτε όλοι σας, από την παρακάτω ανάρτηση, όπου ο Ναυπακτιώτης πρώην δήμαρχος Κος Λουκόπουλος, δώριζε επί 5 έτη το μισθό του, έτσι ώστε με τα χρήματα αυτά να αγοραστεί οικόπεδο για την ανέγερση σχολείου.

Επίσης δεν προχώρησε στην πρόσληψη γενικού γραμματέα, εξοικονομώντας έτσι χρήματα και αγοράστηκε οικόπεδο για διαπλάτυνση δρόμου και δημιουργία πλατείας!

ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ “ΑΔΟΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ”!!!!!

Ενώ επικαλείστε ότι δεν έχει ο δήμος “μαντήλι για να κλάψετε”, εν τούτοις, προσλάβατε γενικό γραμματέα και συμβούλους!!!

Παραδειγματιστείτε όλοι σας από τον πρώην δήμαρχο Ναυπάκτου Κο Λουκόπουλο και βοηθήστε επιτέλους, την πόλη ειλικρινώς!!!

Μιχάλης Πλαστήρας

…………………………………………..

“Συμβαίνουν κι αυτά: Ο δήμαρχος Ναυπάκτου δεν πήρε επί πέντε χρόνια μισθό και αγόρασε οικόπεδα για σχολείο και πλατεία!

Ο Τάκης Λουκόπουλος είναι δήμαρχος σε μία περίοδο που η Ναύπακτος γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη – Δεν χρησιμοποιεί αυτοκίνητο του Δήμου

Σε μια εποχή που στη συνείδηση των πολιτών, η πολιτική έχει ταυτιστεί με την επαγγελματική αποκατάσταση των πολιτικών και με τους παχυλούς μισθούς που λαμβάνουν, ένας αιρετός αποφάσισε να κάνει τη διαφορά. Ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, αποφάσισε αντί να εισπράξει από το ταμείο του Δήμου, να προσφέρει…

Ήταν όταν πρωτοανέλαβε το 2014 όταν ο κ. Λουκόπουλος ανακοίνωνε ότι δεν θα λαμβάνει το μισθό του δημάρχου, αλλά και ότι δεν θα παίρνει τα αυτοκίνητα του δήμου για τις μετακινήσεις του, καθώς θα μετακινείται με το δικό του όχημα.

Επίσης, αποφάσισε να μην προχωρήσει τα τρία πρώτα χρόνια της θητείας του στην πρόσληψη Γενικού Γραμματέα του Δήμου, όπως έχει το δικαίωμα. Τα χρήματα αυτά που μαζεύτηκαν, περίπου 45 χιλιάδες ευρώ το χρόνο για το μισθό του δημάρχου και 35.000 το χρόνο για το μισθό του Γενικού Γραμματέα (συνολική, μικτή δαπάνη), χρησιμοποιήθηκαν για το κοινό καλό.

Συγκεκριμένα, με τα χρήματα αυτά από τον Δήμο Ναυπακτίας αγοράστηκε ένα οικόπεδο για την ανέγερση του 3ου Δημοτικού Σχολείου, που σήμερα λειτουργεί σε κοντέινερ! Επίσης, αγοράστηκε στη συμβολή της Ε.Ο. Ναυπάκτου Θέρμου με την Σμηναγού Λαουρδέκη, ένα οικόπεδο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη διάνοιξη της οδού Σμηναγού Λαουρδέκη αλλά και τη δημιουργία κοινόχρηστου χώρου.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Ναυπακτίας, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ και δεν θέλησε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο για την απόφασή του, να δωρίσει το μισθό του στο Δήμο…

Μακάρι, να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του.

BEST – Βγενόπουλος Φάνης